|
| Autor |
Wiadomość |
|
Gato
|
Tytuł: Napisane: 6 kwi 2008, o 14:37 |
|
Dołączył(a): 2 mar 2008, o 02:32 Posty: 23 Lokalizacja: Katowice
|
Kasiek napisał(a): Mi kredowy nie jest potrzebny do czytania.
A mnie papier kredowy uniemożliwia czytanie, chyba, że ewentualnie w rękawiczkach. W jakichś podręcznikach to jeszcze przeboleję, ale jakby taki dali do powieści, to bym chyba pozagryzała.
A papier w książkach Fabryki zawsze wydawał mi się normalny.
_________________ TEZA - ANTYTEZA - SYNTEZA
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Tytuł: Napisane: 23 sie 2008, o 20:25 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kasiek
|
Tytuł: Napisane: 24 sie 2008, o 10:42 |
|
Dołączył(a): 30 sty 2007, o 17:35 Posty: 3683 Lokalizacja: Lublin
|
|
Jest zapowiedź, ale bez okładki. Zastanawiam się, czy będzie ją robił Piotrek, jak dotychczas, czy ktoś inny, bo Piotrek dla Fabryki rysuje i projektuje już sporadycznie tylko. Mam nadzieje, że będzie się okładka wpasowywała w konwencję dwóch poprzednich.
_________________ Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
|
|
 |
|
 |
|
Drakkainen
|
Tytuł: Napisane: 10 paź 2008, o 03:50 |
|
Dołączył(a): 10 paź 2008, o 03:08 Posty: 28 Lokalizacja: z Koszalina
|
Kasiek napisał(a): Jest zapowiedź, ale bez okładki. Zastanawiam się, czy będzie ją robił Piotrek, jak dotychczas, czy ktoś inny, bo Piotrek dla Fabryki rysuje i projektuje już sporadycznie tylko. Mam nadzieje, że będzie się okładka wpasowywała w konwencję dwóch poprzednich. Odp. do postu Crandall z 16 Lip 2007 napisał(a):
temat okładki konkretnej książki rozmawiamy w dywagacjach o książce KasiekEdited MEDAL
;-P.
A wracając do meritum. Okładki mają fajne, jakoś papieru - znośna, kolor papieru -oki, wielkość czcionki - oki, ilustracje w książkach (sic!)- bleee. Reasumując, nieźle jest.
Procentowo, to w mojej domowej biblioteczce książek FS, które kupiłem w ciągu ostatnich czterech lat, jest ok. 30%. Czyli mają pozycję dominującą.
|
|
 |
|
 |
|
Smilodon
|
Tytuł: Re: Fabryka Słów Napisane: 29 mar 2009, o 14:27 |
|
Dołączył(a): 18 mar 2009, o 09:53 Posty: 1660 Lokalizacja: Warszawa / Lubania / Sadkowice
|
Jedno trzeba przyznać Fabryce Słów świetne tapety z każdej części książki!! poza  tym wydają świetne książki!!
_________________ Niepokorny Renegat a.k.a. Drwal Lider GrafTeam
|Prywata| |Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy| |Manewry IV - Waterworld| |Nocarz-Premiera|
"I will never be afraid again [...] I will keep on fighting till I die"
|
|
 |
|
 |
|
Naesse
|
Tytuł: Re: Fabryka Słów Napisane: 31 mar 2009, o 07:41 |
|
Dołączył(a): 14 lut 2009, o 16:21 Posty: 140 Lokalizacja: Lub...lin?
|
|
Trafili w zapotrzebowanie, każdy coś sobie znajdzie. Początkowo, gdy zaczynało się o niej słyszeć, nikt nie sądził, że Fabryka się wybije. Będzie wydawnictwo, pójdzie sobie... A tu, no proszę...
Poza tym odważyli się pokazać, że "Polska to nie tylko Sapkowski". Swoją drogą, krzywdzące stwierdzenie w oryginalnej wersji.
_________________ Po dywanie z róż Stąpaj ostrożnie Kto powiedział, że tam nie ma już kolców?
|
|
 |
|
 |
|
Smilodon
|
Tytuł: Re: Fabryka Słów Napisane: 31 mar 2009, o 07:56 |
|
Dołączył(a): 18 mar 2009, o 09:53 Posty: 1660 Lokalizacja: Warszawa / Lubania / Sadkowice
|
Zgadzam się z Tobą Naesse. mieli odwagę żeby wyjść z czymś nowym na Polski rynek literacki i udało się chwał im za to!! bo gdyby nie oni nie było by nas tu teraz 
_________________ Niepokorny Renegat a.k.a. Drwal Lider GrafTeam
|Prywata| |Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy| |Manewry IV - Waterworld| |Nocarz-Premiera|
"I will never be afraid again [...] I will keep on fighting till I die"
|
|
 |
|
 |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
| |
|
|