| Autor |
Wiadomość |
|
Tasiek
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 6 mar 2010, o 18:55 |
|
Dołączył(a): 12 lut 2009, o 23:58 Posty: 325 Lokalizacja: Warszawa
|
|
No i rozwiązań radykalnych, ma się rozumieć.
_________________ http://noson.pl/
http://www.lastfm.pl/user/Metalizer_
|Pyrkon 2009| |Manewry IV| |Ava V| |Fiolet| |Nocarz-Premiera| |Pyrkon 2010|
|
|
 |
|
 |
|
Falk
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 6 mar 2010, o 19:23 |
|
Dołączył(a): 25 kwi 2006, o 13:47 Posty: 2580 Lokalizacja: Waniliowe Plantacje Wrocławia
|
|
Ja też sieję prawniczą zabobonę, a do boskości nie poczuwam się... ;P
_________________ Pojechał tata, kto tu pozamiata?
Zwalczajcie zło, nie żywiąc nienawiści. Nienawiść bowiem jest przyczyną zła.
Bertold Brecht
|
|
 |
|
 |
|
Karll
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 6 mar 2010, o 19:23 |
|
|
|
W dodatku nasza samozajebistość jest tak wielka, że w odwrotności do reszty panteonu nie musimy mieć wyznawców  Falku, bowiem ci jeszcze trzech głów brakuje 
|
|
 |
|
 |
|
Falk
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 6 mar 2010, o 19:25 |
|
Dołączył(a): 25 kwi 2006, o 13:47 Posty: 2580 Lokalizacja: Waniliowe Plantacje Wrocławia
|
Z jedną mam wystarczająco dużo problemów. Dobrze, że mogę ją chociaż zdejmować do spania i chodzenia po domu... 
Bertold Brecht
|
|
 |
|
 |
|
Mcbet
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 16 mar 2010, o 12:11 |
|
|
Czlonkinie Aceistycznych zgromadzen winny miec takie habity
_________________ Parias wsrod Lordow i Lord wsrod Pariasow Jesli ktos nie chce za mnie umierac niech mi nie mowi jak mam zyc By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe" południowoamerykańskie szakale lubią marynowany sok agrestowy
|
|
 |
|
 |
|
Qadesh
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 14:48 |
|
Dołączył(a): 16 kwi 2007, o 14:55 Posty: 3632 Obrazki: 60 Lokalizacja: kraków
|
|
Synod Powszechny I ustanowił następujące Prawdy Objawione:
Ukryty inkarnacje ma. Inkarnacjami tymi są pomniejsze bóstwa:
Iks-76 Chaos, a dodatkowo: Zniszczenie, Zamieszanie, Apokalipsa i BOOM!!! Moc Chaosu wielka jest, obdarza nia wyznawców kapryśnie, ale i sprawiedliwie, nieuchwytny i wszedzie obecny. Wg Objawienia jeden z czterech jeźdźców Apokalipsy, który awansował. Atrybut: Zapalnik Wyznawcy: Smilodon, Shaber, Nurbika, Wilkołak, Iren, Salligia Przyjmowane wota: ?
Acerola Bogini wszystkich erotomanów-gawędziarzy oraz fetyszystów, seksocholików, zboczeńców i dewiantów. Oczywiście wszystko w ramach dobrego smaku i polane warstwą czekolady. Atrybut: Wibrator, często przedstawiana z Pejczem i Kajdankami Wyznawcy: Qadesh, Kai, Fiu, Nurbika, Salligia, Tasiek Przyjmowane wota: ofiary ciałodajne
Qadesh Boskość uosobiona, każdy centymetr ciała emanuje stężoną mistyką (i okazyjnie wiśniówką). Wprowadza w smutny świat radosny zamęt i morderczego wkurwa. W naturze nic takiego nie istnieje, zatem musi pochodzić z innej sfery spirytystycznej. Atrybut: Stringi Czerwone Wyznawcy: Karll, Falk, Nurbika, Nahya Przyjmowane wota: wiśniówka, lizaki, …jedzenie….
Dante Plan i Porządek. Drżą przed nim niewierni, a wyznawcy wymawiając jego IMIĘ zasłaniają połą płaszcza twarz. Ukrywają swe wyznanie w obawie przed splugawieniem Drogi, jaka podążają… Atrybut: Kula Chi Wyznawcy: ujawniła swą naturę Nurbika.. Przyjmowane wota: ?
Esh Chamstwo i Prostactwo. Zwalił sie z butami na Olimp, czy gdzie tam urzędujemy i po wyłamaniu drzwi usiadł skromnie na stole. Teraz cieszy michę, bo wreszcie może popatrzeć z góry na chamów i prostaków, co jego wyznawcami są. Atrybut: Dred Wyznawcy: chamy i prostaki, praktycznie każdy forumowicz Przyjmowane wota: lepiej nie wiedzieć
Annikki Bogini i chuj!
Akia od Spojrzeń Przerażenie, Panika i Strach. Ta bogini w gniewie swym grozę rozsiewa, a przed jej obliczem drżą bogowie, gdy w pełni swój Aspekt rozwinie. Jej domeną jest Dziekanat, jej radością – czynienie sobie kawy. Wyznawcy desperacko odwracają spojrzenia od swej bogini. Atrybut: Spojrzenie (trudno napotkać nieuszkodzoną ikonę tej inkarnacji Ukrytego, zazwyczaj w miejscu oczu prezentują się wypalone dziury) Wyznawcy: Tel, Nurbika, Varjo Przyjmowane wota: czekoladki, kwiaty, kawa i inne tradycyjne podarunki dla pań z dziekanatów
Bóstwo O Czterech Twarzach Wg Objawienia jest siedliskiem wkurwa powszechnego, prawniczej zabobony i rozwiązań radykalnych. Nie posiada wyznawców, albowiem samo siebie i na sobie się wyznaje. Jest go Cztery wcielenia, Karll, Kurt, Tasiek i Shadow, każde innym aspektem włada. Absolutnie ze Światowidem nie mylić! Atrybut: Obecność Wyznawcy: Bóstwo O Czterech Twarzach Przyjmowane wota: indywidualnie
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 15:24 |
|
Dołączył(a): 9 lis 2009, o 18:57 Posty: 596 Obrazki: 13 Lokalizacja: Warszawa
|
|
_________________ "...Zachowując równowagę między pasją w sercu, a rozsądkiem w umyśle..." www.nu_ponette.maxmodels.pl /Bal Renegatów/ /Galeria Hańby/ /Fiolet/ /Premiera Teledysku/ /Pyrkon 2010/ /Night Street Fiolet/ /Bellona i Gra Miejska/
|
|
 |
|
 |
|
Qadesh
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 16:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Tel
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 17:54 |
|
 |
| Magister |
 |
Dołączył(a): 31 mar 2009, o 12:13 Posty: 208 Lokalizacja: Wawa-Mokotów
|
Nie tylko ty Nu. Iren poza wyznawstwem X jest arcykapłanką Akii, a ja jak w podpisie 
_________________ Kocur w stanie wolnym. Nałogowy Aceista. Pierwszy Prorok Akianizmu.
|
|
 |
|
 |
|
Dlahcim
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 18:28 |
|
Dołączył(a): 23 sty 2007, o 15:35 Posty: 231 Obrazki: 6 Lokalizacja: Warszawa
|
coś czuję że będę musiał opracować (albo zlecić innym członkom rodu opracowanie) jakieś testy na boskość albo może od razu szczepionkę 
_________________ Ale głupi ci rzymianie.
|
|
 |
|
 |
|
Mcbet
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 19:01 |
|
|
|
Dlahcim a moze im antyboskosciokonta opracowac....
_________________ Parias wsrod Lordow i Lord wsrod Pariasow Jesli ktos nie chce za mnie umierac niech mi nie mowi jak mam zyc By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe" południowoamerykańskie szakale lubią marynowany sok agrestowy
|
|
 |
|
 |
|
Qadesh
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 20:18 |
|
|
Emsi, chcesz mnie zabić??!! 
|
|
 |
|
 |
|
Salligia
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 20:35 |
|
Dołączył(a): 7 lis 2009, o 13:00 Posty: 301 Lokalizacja: Międzyudzie
|
|
Q no wiesz.... nie dodałaś mnie do swoich wyznawców... a chciałam Ci przypomnieć, że komunię w weekend przyjęłam ^^
_________________ Gdzie miód tam i bzykanie...
|
|
 |
|
 |
|
Falk
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 21:43 |
|
|
Dlahcim napisał(a): coś czuję że będę musiał opracować (albo zlecić innym członkom rodu opracowanie) jakieś testy na boskość albo może od razu szczepionkę  Polecam opracowanie intensywnego kursu biologii i fizyki. Na dobry początek ;-]
Bertold Brecht
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: PANTEON FORUM Napisane: 18 mar 2010, o 21:45 |
|
Dołączył(a): 9 lis 2009, o 18:57 Posty: 596 Obrazki: 13 Lokalizacja: Warszawa
|
najlepiej "W weekend" 
_________________ "...Zachowując równowagę między pasją w sercu, a rozsądkiem w umyśle..." www.nu_ponette.maxmodels.pl /Bal Renegatów/ /Galeria Hańby/ /Fiolet/ /Premiera Teledysku/ /Pyrkon 2010/ /Night Street Fiolet/ /Bellona i Gra Miejska/
|
|
 |
|
 |
|