| Autor |
Wiadomość |
|
Ceviliel
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 27 lut 2010, o 19:29 |
|
 |
| Rekrut |
 |
|
Nawet nie tylko zamawiać... wczoraj w empiku przy rynku (Wroc.) widziałam nowiutkie wydanie na półce 
|
|
 |
|
 |
|
Trinidad
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 27 lut 2010, o 20:40 |
|
Dołączył(a): 8 sty 2010, o 13:57 Posty: 227 Obrazki: 6 Lokalizacja: Wrocław
|
|
To musiał być piękny widok... <rozmarza się> Ja odbieram we wtorek. To może wznowią jeszcze ten trójpak z nieśmiertelnikiem...
_________________ Iren: oj tam, oj tam  Pie Iesu domine (tup, tup, tup, sru!) dona eis requiem (tup, tup, tup, sru!)
|
|
 |
|
 |
|
Tasiek
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 27 lut 2010, o 23:32 |
|
Dołączył(a): 12 lut 2009, o 23:58 Posty: 325 Lokalizacja: Warszawa
|
Ja już czekam na przesyłkę. ![oczko ;]](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
_________________ http://noson.pl/
http://www.lastfm.pl/user/Metalizer_
|Pyrkon 2009| |Manewry IV| |Ava V| |Fiolet| |Nocarz-Premiera| |Pyrkon 2010|
|
|
 |
|
 |
|
Atlen
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 10 mar 2010, o 22:37 |
|
 |
| Krwiopijca |
 |
|
|
Właśnie dzisiaj zarezerwowałem sobie Nocarza w empiku w wawie na nowym świecie. To jest wydanie drugie i pytanie czy czy Renegat i NIKT tez bedą wydawane ponownie, drugi raz tak jak nocarz?
|
|
 |
|
 |
|
Tasiek
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 10 mar 2010, o 22:43 |
|
Dołączył(a): 12 lut 2009, o 23:58 Posty: 325 Lokalizacja: Warszawa
|
|
Z tego co mi się wydaje zapasy Renegata i Nikt'a się jeszcze nie skończyły, dlatego chyba trochę czasu upłynie nim będą wydawać je ponownie. W empiku są nadal dostępne przecież.
_________________ http://noson.pl/
http://www.lastfm.pl/user/Metalizer_
|Pyrkon 2009| |Manewry IV| |Ava V| |Fiolet| |Nocarz-Premiera| |Pyrkon 2010|
|
|
 |
|
 |
|
Atlen
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 10 mar 2010, o 22:48 |
|
 |
| Krwiopijca |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Trinidad
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 10 mar 2010, o 23:25 |
|
|
|
Renegat i Nikt faktycznie jeszcze są, jednak druga część ma być wydana ponownie w czerwcu (tak słyszałam).
_________________ Iren: oj tam, oj tam  Pie Iesu domine (tup, tup, tup, sru!) dona eis requiem (tup, tup, tup, sru!)
|
|
 |
|
 |
|
Atlen
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 11 mar 2010, o 19:12 |
|
 |
| Krwiopijca |
 |
|
|
No to w czerwcu kupie sobie drugie wydanie żeby ładniej sie prezentowały na półce niż mieszanka wydań.
|
|
 |
|
 |
|
Lorelay
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 19 mar 2010, o 11:17 |
|
Dołączył(a): 13 lut 2010, o 00:38 Posty: 157 Lokalizacja: Świat Między Wymiarami/okolice Gdyni
|
|
Na allegro jest tego pełno. Ja kupiłam stosunkowo niedawno. Dzisiaj sprawdzałam - jeszcze są.
_________________ Jedyna słuszna definicja zajebistości: JA.
|
|
 |
|
 |
|
Nero
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 19 mar 2010, o 11:44 |
|
Dołączył(a): 15 mar 2010, o 20:50 Posty: 141 Obrazki: 0 Lokalizacja: Poznań/I Sfera Materialna
|
|
W Poznaniu za to od kija i trochę tego stoi w empikach. W przeciwieństwie do takiego 'Renegata' czy 'Nikta', po których musiałem zasuwać od sklepu do sklepu...
_________________ Cedo nulli Non timebo mala Libera te ex inferis Si Deus pro nobis, quis contra nos?
Z archiwum głupawy: Oceniać nocarzy po Elvie to tak, jak oceniać watykańskich po Nero -> Kane
Pyrkon 2k9 Pyrkon 2k10 Fiolet, Pyrlandia
|
|
 |
|
 |
|
Lithium
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 19 mar 2010, o 13:49 |
|
Dołączył(a): 9 mar 2010, o 21:26 Posty: 7 Lokalizacja: Stargard Szczeciński/ Cho-no
|
|
Hmmm... jestem z miasta dożo mniejszego od Poznania, a nie miałem problemów z kupieniem Renegata. Na stronie Empiku też wszystkie książki są dostępne.
|
|
 |
|
 |
|
Trinidad
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 19 mar 2010, o 21:19 |
|
|
|
To jeszcze zależy, w jakim empiku - w jednym nie widziałam ani renegata, ani nikta, a w drugim półki były pełne i jednego, i drugiego... A jeśli i tak nie ma, to zazwyczaj można zamówić na empik.com i za kilka dni wysyłają.
|
|
 |
|
 |
|
Beatrix
|
Tytuł: Re: Nocarz - Gdzie mozna jeszcze kupić ? Napisane: 31 mar 2010, o 14:30 |
|
|
|
U mnie, w Nowym Sączu, jest w empiku nawet pakiet wszystkich trzech części. Osobno do kupienia Nocarz i Nikt. Środkowy tom musiałam zamówić na stronie empiku.
_________________ Jasna strona Nocy nie rozmawia z Ciemną. Nie ma o czym.
|
|
 |
|
 |
|