| Autor |
Wiadomość |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 10 mar 2010, o 11:55 |
|
Dołączył(a): 9 lis 2009, o 18:57 Posty: 596 Obrazki: 13 Lokalizacja: Warszawa
|
Racja Dreamy, ja w sumie juz po 2 treningu miałam spokój z zakwasami, choć po pierwszym to ledwo sie zwlokłam z łóżka następnego dnia. Jednak jak sie jest w treningowym "cugu" to szybko sie można przyzwyczaić. Mnie chyba ratuje jazda konna przez cały rok, tam w sumie wszystkie mięśnie pracują. Ale wysiłek potrafi uzależniać...  ale to w sumie dobre uzależnienie  Ciesze się z dzisiejszego słoneczka i sesji zdjęciowej, którą mam po południu. 
_________________ "...Zachowując równowagę między pasją w sercu, a rozsądkiem w umyśle..." www.nu_ponette.maxmodels.pl /Bal Renegatów/ /Galeria Hańby/ /Fiolet/ /Premiera Teledysku/ /Pyrkon 2010/ /Night Street Fiolet/ /Bellona i Gra Miejska/
|
|
 |
|
 |
|
Trinidad
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 10 mar 2010, o 17:43 |
|
Dołączył(a): 8 sty 2010, o 13:57 Posty: 228 Obrazki: 6 Lokalizacja: Wrocław
|
Ładna pogoda  Ta zima strasznie psuje humor... I wreszcie podjęłam wysiłek zainstalowania sobie iTunesa i nauczenia się obsługi iphona
_________________ Iren: oj tam, oj tam  Pie Iesu domine (tup, tup, tup, sru!) dona eis requiem (tup, tup, tup, sru!)
|
|
 |
|
 |
|
KoSa
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 10 mar 2010, o 22:35 |
|
Dołączył(a): 29 mar 2009, o 21:35 Posty: 397 Lokalizacja: Osiek k/Oświęcimia
|
Przekonałem ojca i brata do E-papierosa. Czekam tylko aż do końca się zastanowią, jak dadzą na nie finanse to zamówię 
_________________ ----------------------------------------- Pyrkon 2009 - Completed Pyrkon 2010 - Completed Grojkon 2010 - Completed Fornost 2010 - Completed Avangarda 2010 - My Arrival Canceled - $$$
|
|
 |
|
 |
|
Atlen
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 10 mar 2010, o 22:57 |
|
 |
| Krwiopijca |
 |
|
|
Mój zetaw do elektrolizy wody działa! A dzieki temu że działa 5 wpadła do dziennika. Jestem z siebie dumny :3
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 10 mar 2010, o 23:43 |
|
|
z dzisiejszej sesji foto  od 15:00 do 22:00 w tym ok 3 godziny stylizacji. Szczypią mnie oczy i boje się włożyć szczotki we włosy, ale mam nadzieję, ze wyszło fajnie 
_________________ "...Zachowując równowagę między pasją w sercu, a rozsądkiem w umyśle..." www.nu_ponette.maxmodels.pl /Bal Renegatów/ /Galeria Hańby/ /Fiolet/ /Premiera Teledysku/ /Pyrkon 2010/ /Night Street Fiolet/ /Bellona i Gra Miejska/
|
|
 |
|
 |
|
Alienor
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 00:21 |
|
Dołączył(a): 21 wrz 2006, o 17:48 Posty: 812 Lokalizacja: Warszawa
|
Będzie link do tej sesji? Ponieważ jestem chora, chrzanię i odwołuję wszystkie jutrzejsze zajęcia, a ciężkie miały być. O. Dobrze mi z tą myślą.  I dzięki Bogu brat wrócił szczęśliwie w wyprawy. Nie do uwierzenia - na lotnisku w Paryżewie nic się nie spóźniło i nie zgubili bagażu...! I bajzlu nawet nie było podobno...!
_________________ Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
|
|
 |
|
 |
|
Dreamy
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 00:23 |
|
Dołączył(a): 11 lut 2009, o 23:23 Posty: 571 Lokalizacja: Republika Bananowa
|
Herbata polecona przez fiu okazała się być smakowitą wygraną, godną większego zwrócenia uwagi przy kolejnej wizycie w sklepie 
_________________ i am always tired because i become a superhero at night.
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 00:31 |
|
|
jaka herbatka? 
|
|
 |
|
 |
|
Dreamy
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 00:49 |
|
Dołączył(a): 11 lut 2009, o 23:23 Posty: 571 Lokalizacja: Republika Bananowa
|
|
_________________ i am always tired because i become a superhero at night.
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 11:53 |
|
|
dziekuję, uwielbiam herbatę, na pewno spróbuje 
|
|
 |
|
 |
|
Falk
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 21:36 |
|
Dołączył(a): 25 kwi 2006, o 13:47 Posty: 2580 Lokalizacja: Waniliowe Plantacje Wrocławia
|
|
Okazało się, że ze starego dobrego MOSiR-u Sępolno zrobiła się całkiem przyzwoita siłownia.
_________________ Pojechał tata, kto tu pozamiata?
Zwalczajcie zło, nie żywiąc nienawiści. Nienawiść bowiem jest przyczyną zła.
Bertold Brecht
|
|
 |
|
 |
|
Elvarel
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 23:22 |
|
Dołączył(a): 1 kwi 2009, o 10:31 Posty: 919 Obrazki: 1 Lokalizacja: Las Ożywionego Mitu/Amon Sul
|
|
Może w końcu uda mi się wziąć życie w swoje ręce. Trzymajcie tylko kciuki za jutrzejszą wizytę w dziekanacie, wtorkową u Prodziekana i mój powrót do zdrowia...
_________________ Telien dagorbarth IV - Nenardhon Polcon'09 Clstrkllr Nocarz Pyrkon'10 Fiolet. PznTata! Tata! Biją Renegata!! Cevi i Elv: Ej, przeszliśmy obok lampy i zgasła! Mith: No! Jesteśmy w formie. 
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 23:27 |
|
|
|
trzymam, Elv ::)
|
|
 |
|
 |
|
Delein
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 23:35 |
|
Dołączył(a): 18 lis 2007, o 19:31 Posty: 1731 Obrazki: 56 Lokalizacja: Gliwice|Lublin
|
Powodzenia  Dasz radę! Cieszę się, że Dexowe oczy bardzo dobrze przeszły zabieg. I że jutro do B24. A teraz jem dobre, ostre kanapki. I mamy wiedźmińskiego audiobooka ![lol1 :]](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
 |
|
 |
|
Zamoyski
|
Tytuł: Re: Co Ci się dziś powiodło? Z czego się cieszysz? Napisane: 11 mar 2010, o 23:44 |
|
Dołączył(a): 26 paź 2008, o 00:46 Posty: 565 Lokalizacja: Warszawa
|
Delein napisał(a): I mamy wiedźmińskiego audiobooka ![lol1 :]](./images/smilies/icon_e_smile.gif) Eeetam, nie lepiej samemu czytać? 
_________________ Tata! Tata! Biją renegata!!
|
|
 |
|
 |
|