| Autor |
Wiadomość |
|
X-76
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 15 lut 2010, o 20:53 |
|
Dołączył(a): 23 lut 2006, o 20:25 Posty: 2761 Obrazki: 13 Lokalizacja: znikąd
|
|
Hehe, no OK, to POWODZENIA i samych sukcesów !
Zawsze będziesz tu mile widziany.
|
|
 |
|
 |
|
Madzik
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 15 lut 2010, o 22:06 |
|
|
Wybaczcie, ale muszę zaoftopować. Bo mnie kurwica trafiła, jak aż rzadko. Lupus napisał(a): Żałuję tylko, że nie daliście mi szansy żeby opowiedzieć swoją "wersję wydarzeń" (choć niektórzy wysłuchali), Zdanie jest wewnętrznie sprzeczne. Znaczy, czego wysłuchali, skoro nie dali opowiedzieć? Przede wszystkim jest to po prostu nieprawda. Swoją wersję wydarzeń Lupus opowiadał co najmniej przez pół godziny Bartkowi. A także paru osobom, z którymi nie rozmawiałam o autoryzacji powoływania ich publicznie, więc wymieniać nie będę. Ale wiem dobrze, co i jak. I nic nie zdarzyło się bezpodstawnie. Lupus napisał(a): bo większość z Was usłyszawszy od kogoś (albo sami wymyśliwszy), że niby popełniłem jeden czyn.
Uprzejmie informuję, że są świadkowie i to niejednego z "problematycznych" zachowań. Niestety. Lupus napisał(a): Pełni nienawistnych spojrzeń nie chcieliście dopuścić do siebie innej informacji.
Niewątpliwie "pełne nienawistnych spojrzeń" były koleżanki, które najpierw wysłuchiwały Lupusa a potem starały się mu wytłumaczyć podstawy savoir vivre'u i dżentelmeńskiego postępowania z kobietą. Najwyraźniej nie padło na podatny grunt. Szkoda. Lupus napisał(a): Może Fiu (jeśli uzna to za stosowne) potwierdzi moje słowa.
Fiu powiedziała co miała do powiedzenia, kiedy trzeba i komu trzeba. Wszystko w temacie. Kochani, nienawidzę się wpieprzać, nie cierpię publicznego prania brudów. Dlatego też nie będę tutaj informować o wszystkich wrednych zagrywkach, o których mi wiadomo, bo to po prostu nie moja tajemnica. Ale Lupusowi udało się zakurwić mnie do wypęku istną rzeką manipulacji, przeinaczeń i kłamstw. Jeśli ktoś uważa, że biedny Lupek jest taki nieszczęśliwy, niezrozumiany i niewysłuchany... to się myli. Przepraszam za oftop. Ale naprawdę, ruszyło mnie, jak nigdy.
_________________ Arma virumque cano
|
|
 |
|
 |
|
Wasqu
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 17 lut 2010, o 21:23 |
|
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 13:13 Posty: 304 Lokalizacja: Okolice Wawy
|
|
Po rekolekcjach w świątyni mr0kó i zua, po tonach zeżartych czukierków wracam na forum ; )
_________________ Płoonie ogniskooo w leeesieee ....
Jestem Hard'corem , flecktarn śmierdzi xd
|
|
 |
|
 |
|
Varjo
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 9 mar 2010, o 11:51 |
|
|
|
Jak w temacie, tymczasowo zmywam się z forum. Pojawię się 13 i na pyrkonie ze względu na zobowiązania wobec pewnych osób. Tyle.
_________________ Zostaw mnie, nie kuś, nie mów, nie wołaj daj skołatanym myślom odpocząć już pora, oddaj choć moment nie widzisz że tonę?! Pozwól mi uschnąć, chcę wyrwać się koniec!
|
|
 |
|
 |
|
Smilodon
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 9 mar 2010, o 11:57 |
|
Dołączył(a): 18 mar 2009, o 09:53 Posty: 1657 Lokalizacja: Warszawa / Lubania / Sadkowice
|
|
WTF???
_________________ Niepokorny Renegat a.k.a. Drwal Lider GrafTeam
|Prywata| |Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy| |Manewry IV - Waterworld| |Nocarz-Premiera|
"I will never be afraid again [...] I will keep on fighting till I die"
|
|
 |
|
 |
|
Lupus
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 16 mar 2010, o 17:44 |
|
Dołączył(a): 4 gru 2008, o 10:34 Posty: 902 Obrazki: 230 Lokalizacja: Warszawa
|
Witam Was wszystkich po dłuuuugim urlopie (tak jak to trafnie pewna osoba nazwała:D) Miło wkońcu po trwającej "wieki" przerwie wrócić na forum:P To ja może się przedstawię: nazywam się Lupus. To co było kiedyś się nie liczy, pobyt na wczasach dobrze mi zrobił i zależy mi na tym aby wszyscy to wiedzieli  <Wyciąga to takie ustrojstwo co mieli Faceci w Czerni, zakłada okulary przeciwsłoneczne i pstryka wszystkim po oczach, którzy to czytają. Wszyscy o wszystkim zapominają i ponownie otwierając oczy wiedzą tylko tyle, że nazywa się Lupus i widzą go pierwszy raz w życiu> Tak więc, startuję jakby od nowa. Przynajmniej bardzo mi na tym zależy, dam się poznać od nowa, żeby było tak jak dawniej. Mam nadzieję, że nikt do mnie nie chowa urazy, gdyby coś było nie tak to proszę napiszcie, albo powiedzcie, przynajmniej będzie sprawa jasna:) To jak cieszycie się, że wróciłem? P.S. Wszystkich, którzy poczuli się urażeni albo zażenowani moim zachowaniem oficjalnie przepraszam:)
_________________ Jeden krok i nie żyjesz... nic nie zrobisz to Cie zabiję...
GrafTeam!
|
|
 |
|
 |
|
XaZaX
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 17 mar 2010, o 01:40 |
|
Dołączył(a): 4 lis 2008, o 23:16 Posty: 392 Lokalizacja: Wrocław
|
|
Ja oficjalnie napiszę, że wróciłem ^^
_________________ If you not serve in combat, then you will serve on the fireing line! - Imperial Guard Commissar Tata! Tata! Biją renegata!! Przyjdzie Tata i pozamiata! Oj tam, oj tam - z dedykacją dla Iren 
|
|
 |
|
 |
|
Vorevol
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 20:14 |
|
|
|
Z kim się żegnałem ten wie, dla pozostałych: na kilka miesięcy opuszczam nasz kraj. Prawdopodobnie będę miał dostęp do neta, ale dopiero, gdy znajdę się w miejscu docelowym. Z całą pewnością na kilka dni macie mnie z głowy, a potem się zobaczy. Pozdrawiam Vilk
_________________ ALE WY SIĘ WÓJTA BÓJTA, CHOCIAŻ W "GÓRACH" JEGO CHATA, NADAL TUTAJ "POZAMIATA"!
|
|
 |
|
 |
|
Dante
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 20:17 |
|
Dołączył(a): 24 paź 2006, o 16:15 Posty: 994 Obrazki: 40 Lokalizacja: Wa-wa
|
|
Do zobaczenia jak najszybciej. I.. "pomyślnych łowów" .
D.
_________________ "młodzieńcze ! ciesz sie w młodości swojej " -platoon /Eklezjastes
747170
|
|
 |
|
 |
|
Delein
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 20:26 |
|
Dołączył(a): 18 lis 2007, o 19:31 Posty: 1731 Obrazki: 56 Lokalizacja: Gliwice|Lublin
|
Vilku, ani się obejrzymy i znów napijemy się piwa w B24  Będziemy w kontakcie.
|
 |
|
 |
|
X-76
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 20:32 |
|
Dołączył(a): 23 lut 2006, o 20:25 Posty: 2761 Obrazki: 13 Lokalizacja: znikąd
|
|
 |
|
 |
|
Falk
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 20:37 |
|
Dołączył(a): 25 kwi 2006, o 13:47 Posty: 2580 Lokalizacja: Waniliowe Plantacje Wrocławia
|
Szczęśliwego powrotu 
_________________ Pojechał tata, kto tu pozamiata?
Zwalczajcie zło, nie żywiąc nienawiści. Nienawiść bowiem jest przyczyną zła.
Bertold Brecht
|
|
 |
|
 |
|
Nurbika
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 21:08 |
|
Dołączył(a): 9 lis 2009, o 18:57 Posty: 596 Obrazki: 13 Lokalizacja: Warszawa
|
spełniaj dzielnie swe obowiązki i wracaj bezpiecznie do nas, Vilku. (Osobiście liczę na dalszy ciąg przygód Lt. ..  )
_________________ "...Zachowując równowagę między pasją w sercu, a rozsądkiem w umyśle..." www.nu_ponette.maxmodels.pl /Bal Renegatów/ /Galeria Hańby/ /Fiolet/ /Premiera Teledysku/ /Pyrkon 2010/ /Night Street Fiolet/ /Bellona i Gra Miejska/
|
|
 |
|
 |
|
Mcbet
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 22:26 |
|
|
Vilku krotko. 3maj sie. I tradycyjnie czekam na kamyczek  ( albo magnes na lodowke bo zbieram a z gor jeszcze nie mam  )
_________________ Parias wsrod Lordow i Lord wsrod Pariasow Jesli ktos nie chce za mnie umierac niech mi nie mowi jak mam zyc By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe" południowoamerykańskie szakale lubią marynowany sok agrestowy
|
|
 |
|
 |
|
Tasiek
|
Tytuł: Re: Tymczasowo bye-bye Napisane: 20 mar 2010, o 23:31 |
|
Dołączył(a): 12 lut 2009, o 23:58 Posty: 325 Lokalizacja: Warszawa
|