| Autor |
Wiadomość |
|
Miro
|
Tytuł: Napisane: 21 maja 2008, o 14:01 |
|
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 20:31 Posty: 141 Lokalizacja: Tam gdzie cię nie ma.
|
|
I co stego ale chodzi o logike...
|
|
 |
|
 |
|
Magnus
|
Tytuł: Napisane: 22 maja 2008, o 13:12 |
|
Dołączył(a): 22 mar 2007, o 16:50 Posty: 1800 Lokalizacja: z czarnej mgły
|
|
1. Post Wiśni nie był do Ciebie.
2. Nie staraj się na siłę dołączać się do dyskusji, jeśli nie jesteś w stanie wnieść sensownych argumentów/przemyśleń itp. Tak 'awansu' nie otrzymasz.
_________________ - Name? - Nejm? Noł nejm. - No name? Ah, special forces. Welcome!
'Wszystkie te chwile przepadną w czasie, jak łzy w deszczu.'
|
|
 |
|
 |
|
Miro
|
Tytuł: Napisane: 2 cze 2008, o 15:40 |
|
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 20:31 Posty: 141 Lokalizacja: Tam gdzie cię nie ma.
|
|
Nie zabiegam o awans ,po prostu zanamy się dość dobrze i wiem co Ma... to znaczy Wiśnia maił na myśli.
Dobra koniec tematu.
_________________ Psy to najlepsi przyjaciele człowieka. Więc dlaczego Watykańscy nie lubią Nocarzy?
|
|
 |
|
 |
|
kai
|
Tytuł: Napisane: 2 cze 2008, o 23:05 |
|
Dołączył(a): 29 paź 2007, o 17:21 Posty: 1440 Lokalizacja: Montes Tarnovicenses / U.K
|
Miro napisał(a): Nie zabiegam o awans ,po prostu znamy się dość dobrze i wiem co Ma... to znaczy Wiśnia maił na myśli.
Dobra koniec tematu. I o to właśnie chodzi ... fuul wypaśnie ze się dość dobrze znacie ale to nie powód aby z forum publicznego poświęconego konkretnej rzeczy/książki robić sobie jakiś chat... znacie się dość dobrze to na gg pogadajcie, albo Prywatne Wiadomości też są... a nie w jakiś określonych tematach piszecie pierdoły nie związane z tematem. Dobra rada... głęboko przemyślcie co piszecie i czy w dobrym temacie to piszecie..... Forum... tak to jest takie coś że ludzie sobie piszą o różnych rzeczach.... ale w jakimś porządku... a nie, czytając ciekawy temat trafia się na jakieś całkowicie bezsensowne posty bo ktoś chciał sobie porozmawiać po prostu... to czasami jest fajne, fakt. ale jak inni też mogą sie np. pośmiać... a nie osobiste sprawy. napiszę jeszcze raz może do Was dotrze FORUM PUBLICZNE .publiczne to znaczy,ze nie jesteście tutaj sami inni widzą to co wy napisaliście...  pozdrawiam niewyspana Kai edit: a poza tym ... Acerola napisał(a): Było nie było... Archeologia forumowa to niezbyt mile widziana dyscyplina. Jest wiele świeżych wątków, czekających na kontynuowanie, zapraszam do nich.
_________________ ...Poznasz jak smakuje zło Będąc więźniem moich rąk... 9.13.3
|
|
 |
|
 |
|
Okami Yuna
|
Tytuł: Militarne pdzedszkole :) Napisane: 25 cze 2010, o 16:53 |
|
Dołączył(a): 10 cze 2010, o 08:38 Posty: 5 Lokalizacja: Knurów obok Gliwic / Warszawa
|
Pewnie tak 
|
|
 |
|
 |
|
Okami Yuna
|
Tytuł: Napisane: 26 cze 2010, o 18:40 |
|
Dołączył(a): 10 cze 2010, o 08:38 Posty: 5 Lokalizacja: Knurów obok Gliwic / Warszawa
|
|
nocarzątko.... a czy nie było by niebezpieczne dla renegatów, lub nocarzy ? Na pewno, bo mogło by wyjawić tajemnice przed światem śmiertelników... _________________ Skradłeś me serce, tobie je winna jestem. Twoja twarz, ciało. Kocham cię...
|
|
 |
|
 |
|
kai
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 26 cze 2010, o 21:58 |
|
Dołączył(a): 29 paź 2007, o 17:21 Posty: 1440 Lokalizacja: Montes Tarnovicenses / U.K
|
Laska. Ogarnij sie. Pisząc takie posty obrazasz naszą inteligencję. Jeśli piszesz coś takiego : Cytuj: No szkoda że nikt tu nie wchodzi 3 MINUTY PO SWOIM POŚCIE! ... toyayebie. i zwróć uwagę że ostatni... nie Twój (!) post jest z 13 gru 2008To nie jest CZAT... ! i naprawdę wybacz ale nikt tu nie siedzi i nie czeka na jakieś niewiadomo co aż napisze zeby mu szybko ( oczywiście szybciej niż 3 minuty! ) odpisac. już .......  nie mówiąc o tym: Cytuj: ... nie wiem szczerze ..... i następnym Twoim poście po 2 minutach... Cytuj: ... Chcesz być renegatem ? to trzymaj poziom, bo na razie mi za Ciebie wstyd. TO NIE JEST CHAT! MYŚL CO PISZESZ!aaaa.. i jeszcze jedno. wiesz po co są cytaty? żeby... jak juz ktoś niesamowicie inteligentny odkopie staaaaary temat, i chciał coś napisać to ZACYTOWAŁ do czego sie odnosi, a nie pisał tak od czapy. Cytuj: nocarzątko.... a czy nie było by niebezpieczne dla renegatów, lub nocarzy ? Na pewno, bo mogło by wyjawić tajemnice przed światem śmiertelników... o co kuwa chodzi!?
_________________ ...Poznasz jak smakuje zło Będąc więźniem moich rąk... 9.13.3
|
|
 |
|
 |
|
Ashera
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 15 sie 2010, o 15:47 |
|
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 18:11 Posty: 47 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
|
Dziecko żołnierz to jeszcze chociaż i tak przerażające jak dla mnie ale dziecko - wampir to już w ogóle szczyt horroru. U Anne Rice było to całkiem nieźle opisane, a pani Meyer w (tfu!) Zmierzchu skopiowała pomysł, modyfikując go ale nadal moim zdaniem pomysł nietrafiony i nie powinien być kontynuowany. Dziecko wampir nieee... tylko nie to!
_________________ "Walcz w pierwszej bitwie, wygraj pierwszą wojnę."
|
|
 |
|
 |
|
Falk
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 16 sie 2010, o 00:56 |
|
Dołączył(a): 25 kwi 2006, o 13:47 Posty: 2580 Lokalizacja: Waniliowe Plantacje Wrocławia
|
|
Mieliśmy taką jedną Tremerkę w koterii. Szczerze mówiąc, było coś ciekawego w tym, jak to 12-letnia dziewczynka jest najbardziej zdeprawowana ze wszystkich...
_________________ Pojechał tata, kto tu pozamiata?
Zwalczajcie zło, nie żywiąc nienawiści. Nienawiść bowiem jest przyczyną zła.
Bertold Brecht
|
|
 |
|
 |
|
Qadesh
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 16 sie 2010, o 11:15 |
|
Dołączył(a): 16 kwi 2007, o 14:55 Posty: 3632 Obrazki: 60 Lokalizacja: kraków
|
A bo to taki fajny schemat jest Ostatnio miałam na larpie dwójkę zabójców - sierotek zaginionych w lesie 
|
|
 |
|
 |
|
Nath
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 16 sie 2010, o 16:32 |
|
Dołączył(a): 7 maja 2009, o 23:34 Posty: 231 Lokalizacja: Warszawa
|
|
Dzieci to najgorsze potwory, simple as that.
_________________ Death metal - bo jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy  .
|
|
 |
|
 |
|
Elvarel
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 16 sie 2010, o 22:33 |
|
Dołączył(a): 1 kwi 2009, o 10:31 Posty: 919 Obrazki: 1 Lokalizacja: Las Ożywionego Mitu/Amon Sul
|
|
Zgadzam się. I wcale nie potrzebują do tego wampiryzmu :/ ...
_________________ Telien dagorbarth IV - Nenardhon Polcon'09 Clstrkllr Nocarz Pyrkon'10 Fiolet. PznTata! Tata! Biją Renegata!! Cevi i Elv: Ej, przeszliśmy obok lampy i zgasła! Mith: No! Jesteśmy w formie. 
|
|
 |
|
 |
|
Ashera
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 17 sie 2010, o 02:01 |
|
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 18:11 Posty: 47 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
|
Ja tam lubię dzieci, aczkolwiek pracować wolę z gimnazjalistami i starszymi, niż z maluchami, słodkimi ale jednak rozwalającymi. A dziecko wampir mnie przeraża...
_________________ "Walcz w pierwszej bitwie, wygraj pierwszą wojnę."
|
|
 |
|
 |
|
Nath
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 17 sie 2010, o 09:59 |
|
Dołączył(a): 7 maja 2009, o 23:34 Posty: 231 Lokalizacja: Warszawa
|
|
Mnie przeraża każde dziecko, czasem obserwuję dzieciaki bawiące się na naszym parkingo-podwórzu, czasem na skwerze gdzie chodzę czytać i sceny psychicznego okrucieństwa jakie tam widzę są naprawdę zatrważające.
_________________ Death metal - bo jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy  .
|
|
 |
|
 |
|
Qadesh
|
Tytuł: Re: Militarne przedszkole ;) Napisane: 17 sie 2010, o 10:01 |
|
Dołączył(a): 16 kwi 2007, o 14:55 Posty: 3632 Obrazki: 60 Lokalizacja: kraków
|
|
Nath i Elvarel, nie wiem, czego się nałykaliście, ale przesadzacie. Dzieci sa DOKŁADNIE takie, na jakich ich wychowują rodzice. To, co się dzieje na podwórku, jest dokładnym przeniesieniem relacji z domu. Tym bardziej zatrważającym, ze dziecko jest niesamowicie bystrym obserwatorem, który podchwytuje wszelkie niuanse. CZEGO w tym fakcie nie rozumiecie?!
|
|
 |
|
 |
|