CZAT na potyczki Renegatow i Nocarzy
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Re: CZAT na potyczki Renegatow i Nocarzy
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
Iks jak zwykle jest wielki i niezastąpiony jeśli chodzi o takie sprawy
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Łokej. Jeśli ktoś w Shoutbox`ie ma białe tło w pasku wprowadzania tekstu i nie widzi co pisze bo czcionka też jest biała to musi wyczyścić sobie dane przeglądania. Problem dotyczy w głównej mierze przeglądarek Chrome. Dlatego tutaj napiszę punkt po punkcie gdzie co kliknąć, żeby zadziałało.
OK
1. W prawym górnym rogu przegladarki CHROME jest przycisk menu oznaczony trzema kropkami (w pionie). Klikamy.
2. Z menu które się rozwinie wybieramy Ustawienia
3. Przewijamy stronę ustawień na sam dół i klikamy w Zaawansowane
4. Na dole pierwszej sekcji Prywatność i bezpieczeństwo klikamy w Wyczyść dane przeglądania
5. W okienku, które się otworzy odznaczamy wszystko i zaznaczamy tylko Obrazy i pliki zapisane w pamięci podręcznej a w linii: "wyczyść poniższe elementy z okresu" wybieramy Od samego początku
6. Klikamy w przycisk Wyczyść dane przeglądania
Wchodzimy na stronę nocarz.pl/forum i tło powinno być już czarne. Jak nie to odświeżamy stronę.
OK
1. W prawym górnym rogu przegladarki CHROME jest przycisk menu oznaczony trzema kropkami (w pionie). Klikamy.
2. Z menu które się rozwinie wybieramy Ustawienia
3. Przewijamy stronę ustawień na sam dół i klikamy w Zaawansowane
4. Na dole pierwszej sekcji Prywatność i bezpieczeństwo klikamy w Wyczyść dane przeglądania
5. W okienku, które się otworzy odznaczamy wszystko i zaznaczamy tylko Obrazy i pliki zapisane w pamięci podręcznej a w linii: "wyczyść poniższe elementy z okresu" wybieramy Od samego początku
6. Klikamy w przycisk Wyczyść dane przeglądania
Wchodzimy na stronę nocarz.pl/forum i tło powinno być już czarne. Jak nie to odświeżamy stronę.
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
A czy na shoutboxie tylko ja mam nie tą godzinę co trzeba? To się ustawia u siebie gdzieś (gdzie?) czy odgórnie ?
Sprawdź w swoim panelu użytkownika
Psi c%#j i Last True Rebellious
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
Dzięki, faktycznie było u mnie
- Ceviliel
- Podpułkownik Nocarzy
Ja wiem, że to nie jest sprawa życia i śmierci, zapewne też nie wpływa na działanie forum, ale... próbuję zrozumieć, więc drżyjcie, narody...
Otóż: SB ma problem z tworzeniem linków do profili autorów wpisów. Tzn. zamiast
pojawia się
Próbuję znaleźć regułę, kiedy to się dzieje. Prawdopodobnie zaraz po odświeżeniu strony wszystkie (większość?) linki są prawidłowe. Jeśli na SB pojawi się nowa wiadomość, to ta wiadomość będzie miała błędny link, ale poprzednie (te od odświeżenia strony) będą poprawne. Tyle że podczas przeglądania SB wpis po wpisie okazuje się, że kilka wpisów dalej znów już chyba wszystkie linki są złe... Odświeżenie strony usuwa problem dla części najnowszych wpisów... Dalsze, nawet te, które wcześniej miały dobry link, mogą mieć zły. To już chyba randomowo.
Nie lubię nie rozumieć
Otóż: SB ma problem z tworzeniem linków do profili autorów wpisów. Tzn. zamiast
Kod: Zaznacz cały
nocarz.pl/forum/memberlist.php?blablabla
Kod: Zaznacz cały
nocarz.pl/memberlist.php?blablabla
Nie lubię nie rozumieć
- Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże!
- Ceviliel
- Podpułkownik Nocarzy
O, tu się nie da edytować
Widzę, że bredzę, raz mi się chyba poszczęściło z tym prawidłowym działaniem dla wszystkich po odświeżeniu. Teraz wciąż randomowo
Widzę, że bredzę, raz mi się chyba poszczęściło z tym prawidłowym działaniem dla wszystkich po odświeżeniu. Teraz wciąż randomowo
- Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże!
- Valkanskerlinzig
- Głowa Rodu
Ja mam problem z tym, że w przeglądarce mobilnej nie widać godzin wpisu, ale to chyba dlatego, że na urządzeniach przenośnych zawsze wszystko jest uproszczone i nie zależy to od forum, ale od aplikacji samej przeglądarki.
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Tia, problem z linkami do profili widzę. Ot popierdółka. W wolnym czasie poszukam o co kaman.
I owszem, w mobilnych przeglądarkach wycięta jest kolumna z datą i godziną. Oszczędzamy miejsce
I owszem, w mobilnych przeglądarkach wycięta jest kolumna z datą i godziną. Oszczędzamy miejsce