Kto jest najlepszą postacią w "Renegacie"?
- spinacz
- Porucznik Nocarzy
Re: Kto jest najlepszą postacią w "Renegacie"?
Jak dla mnie Strix ma jeszcze wiele Asów w kieszenie a jest on bardzo mało doceniany
Nawet ja kocham Strixa.
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- spinacz
- Porucznik Nocarzy
Jeśli o mnie chodzi to spodobał mi się od samego początku i zapadł mi bardziej w pamięć niż Ara.
- Czoki
- Szef Sekcji
Chyba nie będzie dla nikogo zaskoczeniem jak powiem, że moją ulubioną postacią jest Strix Oczywiście również Nex, Res i Alex. I oczywiście Tiro ma swój urok.
Polubiłam też Attagena, chociaż jego kariera książkowa zakończyła się dość szybko. Po przeczytaniu Młodego polubiłam też Celera, ale o tym ciii, bo bez spoilerów w tym wątku
Polubiłam też Attagena, chociaż jego kariera książkowa zakończyła się dość szybko. Po przeczytaniu Młodego polubiłam też Celera, ale o tym ciii, bo bez spoilerów w tym wątku
Do no harm but take no shit.
Bo większość imion to słowa po łacinie.
Na kolana, piesku.