Odowiadając na czwarte już PW w tej sprawie odpowiadam.
[BACZNOŚĆ] Ukrytym, czyli wszechwładnym i wszystkomogącym tu na forum jest MADZIK [SPOCZNIJ]
Jest też dwóch administratorów:
X-76 [IKS] i A.Mason
No i nasze globalne moderatorki:
Acerola oraz Bebe
Oraz moderatorka działu Nasza tFurczość
Kasiek
I to tyle.....
Kto jest kim na forum
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Kto jest kim na forum
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- A.Mason
- Wrażencjusz R.P.M.
- Kontakt:
Ja tylko pozwole sobie dodac, ze wszelkie nasze dane kontaktowe mozna bez problemu znalezc.
W przypadkach naglych mozna skorzystac z gg (jesli jestem w sieci, to zawsze widac mnie online).
W przypadkach mniej naglych, standardowa procedura - podanie/wniosek, dwa zdjecia i trzy piwa (pierwsze dwa warunki mozna negocjowac jesli sie spelni trzeci) ;-)
W przypadkach naglych mozna skorzystac z gg (jesli jestem w sieci, to zawsze widac mnie online).
W przypadkach mniej naglych, standardowa procedura - podanie/wniosek, dwa zdjecia i trzy piwa (pierwsze dwa warunki mozna negocjowac jesli sie spelni trzeci) ;-)
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Zmiany zmiany zmiany.
Oficjalnie zaistniał na forum ród INANITÓW. Tak naprawdę mało kto wie kim są i skąd sie wzięli. Są nietykalni. Maja klauzulę najwyższej tajności. Tu na forum są moderatorami.
Do tego tajemniczego rodu należą:
Acerola
Dante
X-76
Więcej informacji o INANITACH już niedługo...
Oficjalnie zaistniał na forum ród INANITÓW. Tak naprawdę mało kto wie kim są i skąd sie wzięli. Są nietykalni. Maja klauzulę najwyższej tajności. Tu na forum są moderatorami.
Do tego tajemniczego rodu należą:
Acerola
Dante
X-76
Więcej informacji o INANITACH już niedługo...
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂