Ja ci pojezdze...
- K. Night Coleman
- Pośredniczka
Ja ci pojezdze...
To skoro jeszcze nie ma na forum zadnych postow, pozwole sobie wstepnie zauwazyc, ze w ostatnim Top Gear pojawilo sie nowe audi. Q7 bodajze. Jest duze, 4WD, wyglada jak spore, podniesione kombi, jest zaje*szlagfajne i w wyscigu biathlonowym z volvo xc90 wygralo, ze hej.
You an' me, Lord. You an' me.
Audi Q7 piękno perfekcja doskonałość
http://www.audi.pl/modele/q7/
http://www.audi.pl/modele/q7/
- K. Night Coleman
- Pośredniczka
- K. Night Coleman
- Pośredniczka
Top Gear trzeba ogladac, siostro, Top Gear ogladac. A olimpijski odcinek specjalny ze wzmiankowanym Q7 juz i u Was byl na BBC World, za chwile (jak nie juz) pojawi sie tez pewnie na TVNTurbo. A kto sie w nim nie zakocha od pierwszego wejrzenia, nie mamy co rozmawiac o samochodach :>
Swoja droga, w kwestii 4X4 od lat czekam juz tylko na jedno wydarzenie. Kiedy wreszcie (najlepsza na swiecie, oczywiscie) terenowke wyprodukuje saab...
Swoja droga, w kwestii 4X4 od lat czekam juz tylko na jedno wydarzenie. Kiedy wreszcie (najlepsza na swiecie, oczywiscie) terenowke wyprodukuje saab...
You an' me, Lord. You an' me.
- K. Night Coleman
- Pośredniczka
- K. Night Coleman
- Pośredniczka
- Dunadan
- --------
- Kontakt:
Czyli ciągnik jest samochodem?...MarrrGott pisze:Samochód, to jest rzecz, co ma cztery kółka i kierownicę. Do jeżdżenia. Może sobie wyglądać dowolnie, byle się przemieszczał w przestrzeni bezawaryjnie.
Znaczy: pojęcia nie mam, co Ty i reszta widzicie w tych samochodach...
JA teżnie wiem co wy widzicie w tych samochodach - kupa żelastwa i tyle. I w odatku brudzi.
Margot - nie wiedziałem ze korzystasz z DeviantArt
Nanye Dunedain
- MarrrGott
- --------
- Kontakt:
Deviant Art podsunął mi progenitura, znaczy, jak mniemam, on korzysta, a ja korzystam pośrednio.
A ciągnik może być samochodem, tylko ma wadę podstawową - nie przemieszcza się dość szybko. Nie lubię podróży => dlatego wszystko, co służy podróżom musi się szybko przemieszczać w przestrzeni. I musi mnie jeszcze w tej przestrzeni przemieszczać szybko. I nigdy się nie psuć. Jak się psuje, to się nie przemieszcza. Jeżeli ciągnik spełnia wymagania, to może być samochodem => mnie to nie przeszkadza
A ciągnik może być samochodem, tylko ma wadę podstawową - nie przemieszcza się dość szybko. Nie lubię podróży => dlatego wszystko, co służy podróżom musi się szybko przemieszczać w przestrzeni. I musi mnie jeszcze w tej przestrzeni przemieszczać szybko. I nigdy się nie psuć. Jak się psuje, to się nie przemieszcza. Jeżeli ciągnik spełnia wymagania, to może być samochodem => mnie to nie przeszkadza
Grawitacja jest dla mięczaków