Tak, nawet całkiem sporo tych wampirów będzie: 3 miejscowe i 22 przyjezdnych plus jedna popijawa. Kto miejscowy i kto popijawa znajdziesz w zakładce "Organizatorzy" na w/w stronie. Może jedna popijawa więcej będzie, ale chyba nie afiszowała się z tym...
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień. (Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically. (Ray w "Generation Kill")
Informacja dla osób które wczoraj zlecały mi kupno biletów PKP.
Eshealon
Annikki
Lupus
Fiu
Zamoyski
Nightmer
Te osoby mają zakupione bilety, niestety nie udało się zdobyć ich wszystkich w jednym przedziale, są one rozbite na dwa przedziały po trzy miejsca.
Spotkanie przed odjazdem proponuje o 9:30 w hali głównej Dworca Centralnego.
O której jesteście w Poznaniu? Bo jeśli o 13:45, to odbiorę Was wraz z Delein, Sophią, Karllem, Kurtem, Shadowem i Taśkiem (chyba nikogo nie pominąłem?).
a postawa żołnierza - postawą na co dzień. (Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
Psi c%#j i Last True Rebellious
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
Żeby nie było wtopy: ochrona ma inny panel logowania. Jak ktoś mi się na zwykłym zaloguje, sam będzie odkręcał.
Sie głupio na forum nie pytaj, tylko już mi do przelożonego po instrukcje zapieprzać
Edit
Sie głupio pyta a już się zarejestrował dawno. Cholera, nie wprowadzać mi tu zamętu. Bo po przyjacielsku poproszę Twoje dowództwo o dodatkowe służby, a wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, o 22:19 przez Kane, łącznie zmieniany 1 raz.
A odwróciwszy się,
nie ujrzałem nic.
Tylko własny cień.
Cień Anioła Śmierci.