Dla wszystkich wampirow.
14-15 MAJA w Warszawie odbeda sie targi ksiazki. Tradycja jest ze w tych dniach BELLONA organizuje jakis happening zwiazany z ksiazkami. W tym roku chca spróbować wspolpracy z forum NOCARZ.PL
Czekam na kontakt od ludzi z BELLONY ,ale oni tez oczekuja od nas konkretnych deklaracji.
Mysle ze nie trzeba wspominac jak wzrosnie nam prestiz po takiej wspolpracy ....
Pamietajmy ze Madzik wlasnie rozpoczyna wspolprace z BELLONA i bardzo na nas liczy.
PLAN jest prosty ( wstepnie ) :
W Sobote 15 MAJA w ciagu dnia BELLONA zrobi ok 1 godzinny happening. Jego przebieg poznamy w najblizszym czasie .Na pewno, moim zdaniem, potrzebna bedzie ekipa niemniejsza niz na PYRKONIE i nie gorzej wyposazona

Na pewno trzeba bedzie pokazac sie w szpeju przed Palacem Kultury i zabezpieczyc glowny budynek BELLONY .
Ponadto w tym bedzie rozegrana GRA MIEJSKA w realiach ksiazek Magdy Kozak. i tez zostalismy poproszeni o pomoc przy realizacji ( glownie obstawa punktow kontrolnych i przeprowadzenie prostych zadan rozrywkowych ( moze to byc dla nas dobry sprawdzian prze Euroconem 2010

Jesli uda nam sie przekonac Bartka i Acerole moze reszte weekendu spedzimy w B24 ? na tancach i swawolach .
PS.
Ja wiem ze nie ma Magdy wieci zapal moze nam troche upadac, ale dwie najblizsze akcje i Eurocon byly planowane z Magda i tu nic sie nie zmienia robimy to dla Niej i dla promocji jej ksiazek.
Dyskusja i lista w tym watku:
Prosba : Wpisujcie sie tylko gdy jestescie absolutnie pewni udzialu, bo na podstawie tej listy chlopaki od LARPA przydziela na stanowiska .
0.Dante ( 0 dlatego bo mam bardzo wazny wyjazd rodzinny 14-16 maja i pracuje jak to jakos przelozyc )
1.
2.
3.
4.