Kochana Redakcjo...
E tam. co Wy....nie podzieli się z nami :> Chociaż...
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Ale ja tylko pytałam czy już je zna... Bo wcześniej napisała, że ma historię, ale nie ma ona zakończenia. Ale co tam jest to ja nie chcę wiedzieć, o nie. Ja chcę dotknąć okładki, przejechać palcami po błyskach, powąchać strony pachnące świeżą farbą drukarską, posłuchać szelestu kartek... To jest najlepsze w czytaniu książek, oprócz samej treści książki rzecz jasna. Nienawidzę czytać czegokolwiek z kompa.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Ja też nie lubię. Poza tym, że oczy bolą, to brak tej...przyjemności czytania
No i także nie chcę znać zakończenia. Ale ech, korci korci i tak, bom ciekawska dusza
No i także nie chcę znać zakończenia. Ale ech, korci korci i tak, bom ciekawska dusza
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
A nuż dla zwykłego "odp*****cie się wreszcie!!" coś się wymsknie?
AAAaaa! nożyczki do mnie idą... już nic nie mówię
AAAaaa! nożyczki do mnie idą... już nic nie mówię
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
IKAAAAAA [IKS podskakuje i macha czapką] no powiedz czy Ty już wiesz wszystko ? tak finalnie ?
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante