Dex, Nadia, Elv, szkoda

Wilku, jak najbardziej się zgadzam! Widzę, że będzie grono zaufanych osób, a gdzieś połowa z nich podkreśla, że tylko towarzysko. I myślę, że po takiej przerwie to będzie AŻ przyjacielska posiadówka, i że będzie super! A kto wie, może uda uknuć się coś na przyszłość, aby na spokojnie jakąś strzelankę zorganizować?Vorevol pisze:Jeśli nie zbierze się co najmniej 10 -12 aktywnych uczestników, to forma manewrowa przestaje mieć sens. Tylko taka liczba ma rację bytu z punktu widzenia scenariusza. Wygląda więc na to, że zrobimy sobie tylko, a może aż przyjacielską posiadówę.
Oj, nawet nie wiesz, jakbym chciała, ale niestety... Zaraz rodzęCeviliel pisze:To tak, żeby troszkę uporządkować (chyba że na fejsbukach jest alternatywna lista i to i tak nie ma sensu):
1. Vorevol (jeżeli będzie w Polsce) i Madzik
2. Nikki
3. Mcbet ( + 1,5) ale te półtora to tylko towarzysko
4. Annikki + 1
5. Ceviliel (towarzysko)
6. Adam G
7. Aiven
8. LunaticProphet
9. X-76
...a właściwie... 12,5
Nadia, skoro dla przynajmniej części to spotkanie i tak będzie leżąco-towarzyskie, to może jednak dasz radę?Nie zagonimy do roboty, spokojnie
![]()
To jeszcze mam pytanie, kto jedzie w piątek w godzinach wieczornych samochodem i mnie przygarnie? Mogę być w Wawie między 16 a 17, znajdę sobie zajęcie do odpowiedniej godziny