Czosnek, daj znać kiedy będziesz, to się na jakąś kawę umówimy

To raczej wygląda na zapowiedź pokojoweg-przyjaznego spotkanie, niż walkę na śmierć i życie. Jeżeli tak, to na Twoim miejscu Deliaardzie byłbym spokojny o nocarzy i rzekomo, czychających nań renegatówCzosnek, daj znać kiedy będziesz, to się na jakąś kawę umówimy![]()
Taaa.... ja nie sfotografowałam ale widziałam - w ostatni wtorek. PrzywiozłamA.Mason pisze:
Ja lubie fotografowac takie rzeczy, tzn. obok naprawde ladnych, takze te brzydkie, ale majace jakis urok.
Gdyby ta lubelska impreza odbywała się w Bydgoszczy to ja mogę, ale, że chyba nie bardzo to nie wiem...Ktoś zainteresowany przypilnować tam nowej Winorośli?
Naprawimy ten błąd, naprawimy...Mam znajomą w Bydzi. Co prawda to człek
Poproszę na PW Forum :>Dać adres/namiary/wymiary?
Wieki! Wieki minęły od moich rozmów z A. Masonem ! Niezapomniane chwile !A.Mason pisze:http://www.blog.mason.org.pl/photos/alb ... -31032007/czosnek pisze:Ale fajny temat zrobiliście. Brakuje mi tu tylko tego linka co A. Mason dał w LUFIE - ze zdjęciami Lublina.
Podejrzewam, ze widzialas, tylko nie zauwazylas ;-Pczosnek pisze:Pamiętam, że tam było m.in. przejście obscura czy jakoś tak... Bardzo mi się podobało. Nie widziałam go chyba gdy byłam w Lublinie. Bo byłam. Ale dość dawno, kilka lat temu chyba...
To naprzeciw Placu po Farze.