Ooo zarazz .... To nie jest tak, że my bedziemy gnębić Renegatów. Jeśli Renegat w bezpośredni sposób zagrozi mnie, innemu Nocarzowi lub człowiekowi - zastrzelimy. Jeśli nie zajdą takie okoliczności to przynajmniej ja ograniczę się do obserwacji, a już na 100% nie zamierzam gnębić.Alienor pisze: Dobra, Falk, gnęb renegata, może przestanie straszyć. A może ta gęba to ich tajna broń?
Komentarze wszelakie
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
-
- Generał Renegatów
Wiedziałem!Falka Valiarde pisze:Też jak spojrzałam na avatarka przyszło mi to na myśl >.<Falk von Breslau pisze:Ten predator przypomina mi nasza rozmowe w zaciemnionym lokalu... Jakas inspiracja...?
Esh wyjaśnij !

I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Niech ktoś mu powie 
A ja tymczasem postaram się znaleźć link do profilu wiadomego pana, którego kochanka mogłaby niejednego zawodowca pognębić swą kreatywnością w dziedzinie skojarzeń

A ja tymczasem postaram się znaleźć link do profilu wiadomego pana, którego kochanka mogłaby niejednego zawodowca pognębić swą kreatywnością w dziedzinie skojarzeń

pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl 

- Falka Valiarde
- Major Renegatów
Skojarzenia masz jak najbardziej trafne... Zaś pozostawie innym kwestie wyjaśnienia tego ^.^Victus pisze:Tylko czemu czytając Wasze wypowiedzi nasuwają mi się jak najbardziej erotyczne skojarzenia? Co prawda nie wiem jak daliście radę połączyć predatora z "najlepszym przyjacielem faceta", ale to już jest Wasz sprawa.
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Alienor
- Aurora Borealis
Skojarzenia słuszne, Falka ma rację. A jak predator ma być najlepszym przyjacielem faceta? No musi być rodzaju żeńskiego. Tym tropem należy rozumowaćVictus pisze:Tylko czemu czytając Wasze wypowiedzi nasuwają mi się jak najbardziej erotyczne skojarzenia? Co prawda nie wiem jak daliście radę połączyć predatora z "najlepszym przyjacielem faceta", ale to już jest Wasz sprawa.

Spotyka się w ciemnej piwnicy 6 nieznajomych osób płci obojga i przynajmniej częściowo przeciwnych obozów, siedzi przy kilku tea-lightach przez półtorej godziny, i takie są efekty.
Żeby nie było, że my tylko o seksie - było jeszcze o uszkodzeniach ciała, jeśli dobrze pamiętam. Bez łączenia z seksem, czyli wszystko w porządku.
Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
(Wieniawa)
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Alienor
- Aurora Borealis
Samo skojarzenie wydało mi się gnębieniem, ale dobrze, już do działań poza procedurami nie poduszczam.Falk von Breslau pisze:Cóż, Alienor, ja przecież nic nie powiedziałem. Ja jestem grzeczny...![]()
Tak z rzadka i poniekąd...Falk von Breslau pisze: Czasami

Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
(Wieniawa)
(Wieniawa)