Darviel... jakiś problem? zwróć się do prawdziwych obrońców naszej społeczności... jak Ci co udając Cie obrażają

sory, jest piątek , siedzę sfrustrowana na mieszkaniu i może dlatego nie wiem, o co w tym zdaniu chodzi?vhax pisze: jak Ci co udając Cie obrażają
szczerze? jak wyżej, mogłabym Ciebie cytowaćqadesh pisze:sory, jest piątek , siedzę sfrustrowana na mieszkaniu i może dlatego nie wiem, o co w tym zdaniu chodzi?vhax pisze: jak Ci co udając Cie obrażają
Ależ ja nikogo nie obrażam ani nie obracamvhax pisze:Zamoyski... nie wiesz co czynisz obracając Winorośle przeciw własnemu rodowi
Darviel... jakiś problem? zwróć się do prawdziwych obrońców naszej społeczności... jak Ci co udając Cie obrażają
Zamoyski pisze:Ale taki Nex, mimo że tylko Winorośl...
Darviel pisze: Zamoyski..Co miałeś na myśli mówiąc,że to TYLKO Winorośl,coo?
Już rozumiemZamoyski pisze:Zgadnij ;>
To nie złudzenie czy marna nadzieja lecz nieuchronny koniec gatunku, który jest tylko wynikiem rzadkiej gnetycznej choroby krwi. Drobna skaza na doskonałym dziele matki natury. Pomyłka którą należy usunąć. I o co tyle krzyku.qadesh pisze:vhax - a nie prościej byłoby to przeczytać przed wysłaniem?![]()
chodzący - żyj złudzeniem, chwilo trwaj, jesteś piękna i takie tamżywieniowiec nigdy nikomu wilkiem nie jest, nie był i nie... hehehe,a nie dokończę ;>