MANEWRY II
- Kot w kapeluszu
- Nimfa
- Kontakt:
Ufff, a jednak się udało i będę na manewrach. Późno, bo mój samolot dopiero o 20 ląduje, a muszę jeszcze przejść odprawę, odebrać bagaż i przebić się z lotniska w okolice Nadarzyna, ale będę.
Gdybyście kiedyś słyszeli, że Polacy za granicą sobie nie pomagają i tylko świnie podkładają, nazwijcie osobę to mówiącą kłamcą.
Gdybyście kiedyś słyszeli, że Polacy za granicą sobie nie pomagają i tylko świnie podkładają, nazwijcie osobę to mówiącą kłamcą.
Nieważne jak kręta jest ścieżka
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Panie Majorze, pan mnie za słówka nie łapie
Za Panem Majorem też się od lutego stęskniłam
Dobra, kończę ten upust radości swojej, bo mnie Esh potnie...
Uwaga! Nocarze przyjadą na manewry pociągiem relacji Lublin - Warszawa Centralna w dniu 20 lipca. Ci, którzy zdecydują się po nas wyjechać niech zdecydują kiedy im będzie wygodniej. Macie do wyboru godzinę 14:50 lub 16:45.
Uwaga dla Nocarzy! Skonsultować się którym pociągiem jedziemy: 12:10 czy 14:10.
Offtop który się tu plenił został przeniesiony do nowego wątku "Rozważania o manewrach". Tam swobodnie możecie porozmawiać na temat zakładów, poprzekomarzać się kto komu tym razem dołoży, albo zwyczajnie ponarzekać jaka organizacja jest tragiczna.
Esh

Uwaga! Nocarze przyjadą na manewry pociągiem relacji Lublin - Warszawa Centralna w dniu 20 lipca. Ci, którzy zdecydują się po nas wyjechać niech zdecydują kiedy im będzie wygodniej. Macie do wyboru godzinę 14:50 lub 16:45.
Uwaga dla Nocarzy! Skonsultować się którym pociągiem jedziemy: 12:10 czy 14:10.
Offtop który się tu plenił został przeniesiony do nowego wątku "Rozważania o manewrach". Tam swobodnie możecie porozmawiać na temat zakładów, poprzekomarzać się kto komu tym razem dołoży, albo zwyczajnie ponarzekać jaka organizacja jest tragiczna.
Esh
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
- Qadesh
- Główny logistyk
no to juz jedno miejsceVorevol pisze:Jeśli będę jechał to mam 2 miejsca w samochodzie... na trasie Kraków - Tarnowskie Góry- Cz-wa- Piotrków - GOSz Nadarzyn.

bezczelnie się wpycham

przy okazji - czy kasa bezwględnie ma być wpłacona na konto, czy można ją przytargać w zębach?
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, o 08:15 przez Qadesh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Esh - męczennicy tamte drzwi. A głaskać po głowie, jaki to dobry i mądry Esh zrobił manewry będziemy 22. Chwile musisz poczekać.
To ja w drugim poście bo w tamtym byłoby nieczytelne.
Zarówno Ukryty jak i Nocarze dostali już rozkazy i wskazówki dotyczące manewrów. Nie muszę chyba tłumaczyć, że są one tajne? Bardzo proszę o zastosowanie się do wyżej wymienionych.
To ja w drugim poście bo w tamtym byłoby nieczytelne.
Zarówno Ukryty jak i Nocarze dostali już rozkazy i wskazówki dotyczące manewrów. Nie muszę chyba tłumaczyć, że są one tajne? Bardzo proszę o zastosowanie się do wyżej wymienionych.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
-
- Generał Renegatów
Kasy z zębów nie chce. Będzie obśliniona. Zero estetyki. Czemu chcesz mi coś takiego wcisnąć? Wpłać na konto i po kłopocie.qadesh pisze:czy kasa bezwględnie ma być wpłacona na konto, czy można ją przytargać w zębach?
Nie no, nie róbcie mi tego. Weźcie jeszcze trochę ponarzekajcie, taką tradycyjną normę chociaż wyróbcie, bo czuję się nieswojoKasiek pisze:A głaskać po głowie, jaki to dobry i mądry Esh zrobił manewry będziemy 22. Chwile musisz poczekać.

Przepraszam, co ty Nocarz jesteś że Cię muszę za rękę prowadzać jak Kasiek swoich?Magnus pisze:A Renegaty dostaną jakieś wytyczne, czy samowolka?
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
...i znowu na manewry wpadnie jakaś dziwna rozwrzeszczana banda bez ładu i składu...
Tylko tym razem jakiegoś biednego człowieka do bagażnika nie wpakujcie, jak ten będzie sobie spokojnie poboczem szedł... 

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Fumiko
- Major Nocarzy
Del: na taniemilitaria.pl są takie żółte gogle za 14 zeta. Sama takowe posiadam i nie narzekam, a znajomy mi je przetestował bronią 400 fps i spokojnie wytrzymały z małej odległości.Deliaard pisze:ma ktoś zapasowe okulary ochronne?
jeśli nie, to kupię, tylko powiedzcie jakie (byle niedrogie, bo ta rekrutacja wyciska ze mnie kasę strasznie)?
Let the revels begin
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
- Deliaard
- Kapitan Nocarzy
dzięki. w takim razie zamówię sobie.Fumiko pisze:Del: na taniemilitaria.pl są takie żółte gogle za 14 zeta. Sama takowe posiadam i nie narzekam, a znajomy mi je przetestował bronią 400 fps i spokojnie wytrzymały z małej odległości.Deliaard pisze:ma ktoś zapasowe okulary ochronne?
jeśli nie, to kupię, tylko powiedzcie jakie (byle niedrogie, bo ta rekrutacja wyciska ze mnie kasę strasznie)?
When you're gone
I never land
in neverland