Cierpliwości, jak już będę duży i silny to ci wklepię.Eshealon pisze:Zamoyski, co mam na to poradzić? To jedyna szansa by się z tobą zmierzyć, chociażby przez przerzucanie się obelgami. Do innych konkurencji jest Ci nieśpieszno
Nie chce być złośliwy ale do tego zeby "komuś wklepać" jak to ostatnio widzieliśmy i poczuliśmy (albo ja poczułem, żeby nie było ze za innych mówie..), nie trzeba być specjalnie "dużym"Zamoyski pisze: Cierpliwości, jak już będę duży i silny to ci wklepię.![]()
I tu się z kolegą nie zgodzę, presja nie była ze strony połowy, lecz otoczenia. Ja po prostu jestem wampirem wielkiej pokory i nie lubię się chwalić swoimi umiejętnościami (lub ich brakiem).__Raven__ pisze:Nie chce być złośliwy ale do tego zeby "komuś wklepać" jak to ostatnio widzieliśmy i poczuliśmy (albo ja poczułem, żeby nie było ze za innych mówie..), nie trzeba być specjalnie "dużym"
Wystarczy odpowiednio wykształcony duch walki, przynajmniej do tego zeby spróbować.. tak bez motywacji i delikatnej.. presji ze strony swojej lepszej połowy![]()
Ach, rozumiem, że US Army znasz od podszewki? ;> Znowu pudło, tam zawstydzili mnie wszyscy po kolei, lecz wcale nie popchnęło mnie to do walki. Dopiero fizyczne "wystawienie" mnie na środek pokoju sprawiło, że ruszyłem w ten szalony bój.__Raven__ pisze:Nocarz jak żołnierz US Army.. Jak nie ma przywództwa inspirujacego, jak nie zawstydzi nikt "ja potrafię, a Ty nie?!", to najchętniej w okopie by siedział i saperką podkopywał co chwilę coraz głębiej..
A za "Renegata" 10 punktów chaosu.__Raven__ pisze:Jak wyjdzie nocarz RPG, za klasę postaci "Nocarz" powinno być -2 do inicjatywy
Za Renegata -3 do inteligencji, tak?__Raven__ pisze:Jak wyjdzie nocarz RPG, za klasę postaci "Nocarz" powinno być -2 do inicjatywy
Naesse pisze:Za Renegata -3 do inteligencji, tak?
Zamoyski pisze:Naesse pisze:Za Renegata -3 do inteligencji, tak?![]()
ZgodaZamoyski pisze: A za "Renegata" 10 punktów chaosu.![]()
Nie żeby coś.. Ale zdaje się że ja do Esha wyszedłem mimo ze obce mu było.. ograniczanie siły ciosu.. i ze z boksem mam tyle wspólnego co z gimnastyką artystycznąZamoyski pisze: PS. I nie chodzi o to, żeby "komuś" wklepać, tylko żeby Eshowi wklepać, a chyba zgodzisz się ze mną, że to robi różnicę...
Ooo.. Jaka słodka..Naesse pisze: Za Renegata -3 do inteligencji, tak?
To nie wiesz, że ptaki w klatkach nie śpiewają? Chcesz mnie zniszczyć, tak? *leci się wypłakać jakiemuś Nocarzowi w rękaw*__Raven__ pisze:Ooo.. Jaka słodka..
A skoro już spełniłaś się artystycznie, moze wrócisz do złotek klatki pod stolik moja droga?
Wiem, wiem__Raven__ pisze:Nie bierz tego zbyt do siebie, ale złośliwość za złośliwość
Cóż.. - 3 do inteligencji robi swoje.. Ale spokojnie, akurat ja dużo XP'ków inwestuje w umysł, więc nadrobię.Naesse pisze: To nie wiesz, że ptaki w klatkach nie śpiewają?
Nie wątpię że Nocarz któremu się będziesz wypłakiwać.. Znacznie lepiej wykorzysta Twoje wrodzone talentaNaesse pisze: Chcesz mnie zniszczyć, tak?
Dobra doobra, swój swojego oszczędzi, cudzego już nie koniecznie...__Raven__ pisze:Nie żeby coś.. Ale zdaje się że ja do Esha wyszedłem mimo ze obce mu było.. ograniczanie siły ciosu..
Bo ty wstydu nie masz, jak każdy Renegat!!__Raven__ pisze: i ze z boksem mam tyle wspólnego co z gimnastyką artystyczną![]()
A co ty o tym możesz wiedzieć jak Renegaci się tylko chowali po jakichś barakach na zadupiu? A, już wiem, wtedy pewnie Nex, jak na winorośl przystało, siedział pod stolikiem...__Raven__ pisze:A skoro już spełniłaś się artystycznie, moze wrócisz do złotek klatki pod stolik moja droga?
W tym jednym prostym co mnie zawadził mocniej ja tego oszczędzania nie poczułemZamoyski pisze: Dobra doobra, swój swojego oszczędzi, cudzego już nie koniecznie...![]()
Albo nie boje się ryzykowaćZamoyski pisze: Bo ty wstydu nie masz, jak każdy Renegat!!![]()
Oj, nie chce mi sie wstawać i szukać w Nocarzu, ale zdaje mi sie ze Moonwalker był przez Nidora określany jako jedno z niewielu juz miejsc gdzie nocarze i renegaci starają sie nie wchodzić sobie w drogę i zachowują sie w miarę przyzwoicieZamoyski pisze:A co ty o tym możesz wiedzieć jak Renegaci się tylko chowali po jakichś barakach na zadupiu?
Wola kobiet - rzecz święta..Naesse pisze:Zobaczysz, Raven, napiszę o Tobie satyrę... Ba, całego nowego Pana Tadzia... Słowo ostrzejsze jak miecz... *pochlipuje sobie*
Pudło, wtedy raczej był z ludźmi na mieście i strzelał do psówZamoyski pisze: A, już wiem, wtedy pewnie Nex, jak na winorośl przystało, siedział pod stolikiem...![]()