Aremo pisze:Chodzilo mi o zycie w nocy. Czemu nie jestes Naukowcem? A wlasciwie to, po co ja pytam, jak znam odpowiedz... Jestes zbyt zadziorna jak na Naukowca
No widzisz i sam sobie odpowiedziałeś ;P
Kasiek pisze:Falka, od Ciebie chcą dezerterować...Nie od nas. Nas kochają. Wszystkie wampiry nas kochają Oprócz wykolejeńców...
Wszystkie wampiry Was kochają? o.O Oj... to chyba przejeliście kramik Winorośli...
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
Esh, na pohybel że babie.
Jeden z upierdliwszych egzaminów w moim życiu...
Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
A czy ja mówię, że nie jest sweet? Jest, jak najbardziej! Spójrz na jej minki na zdjęciach z Paradoxu, jakie to to ma słodkie oczka... Jak kot ze Shreka który zaraz wyciąga pazury... Tzn. W jej przypadku- orzeszki felixa w puszcze. Ostre.
Właśnie, Kasiek, co to za napoleońskie kariery u nocarzy? Jeszcze parę dni temu to pompki na polecenie trzaskałaś, a teraz już pani porucznik? Parytet płciowy u Was przegłosowano, czy jak?
Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
A co ja kurcze blade mogę poradzić na to, że kocham się kłócić z wiewiórką? I że jesteście fajni, że aż grzech z wami nie dyskutować? A pompki na polecenie dalej mogę trzaskać, tyle, że już na polecenie Iksa na przykład. Albo Falka.