Bo się spodziewałem. Za bardzo wojownicza byłaś jak na kogoś kto by chciał nocnikiem zostać...Key pisze:Co za gorrrące powitanie. Witam i Was, bracia i wrogowie
Smilodon, "nareszcie"? Brzmisz, jakbyś się tego co najmniej spodziewał.

Bo się spodziewałem. Za bardzo wojownicza byłaś jak na kogoś kto by chciał nocnikiem zostać...Key pisze:Co za gorrrące powitanie. Witam i Was, bracia i wrogowie
Smilodon, "nareszcie"? Brzmisz, jakbyś się tego co najmniej spodziewał.
Znaczy się, masz duże doświadczenie ze swojego oddziału, tak? ;>(no co, tak się dzieciom mówi jak na siłę chcą coś przeforsować!)
No tak.. a wasze bredzenie o nocnikach od rana do wieczora, siedem dni w tygodniu cały czas jest zabawne, świeże i pełne polotuKey pisze: Gacie, gacie. Nudne to już.
Uważaj żeby ten misio nie stał się ostatnim co zobaczysz w życiu może i jesteśmy smarkaci, ale waleczności nam nie odbierzesz!! i możesz się przeliczyć z nie docenianiem nas!!Annikki pisze:<gasi światło i podaje misia>
Cieszę się, że się zgadzamy w tej kwestiiAdam G pisze:No tak.. a wasze bredzenie o nocnikach od rana do wieczora, siedem dni w tygodniu cały czas jest zabawne, świeże i pełne polotuKey pisze: Gacie, gacie. Nudne to już.![]()
Tatusiek, se uważaj, bo w tej rodzinie stanowisz kategoryczna mniejszośćEshealon pisze:
Nie wykręcisz się, wiem o czym mówię, jestem ojcem czworaczków
A co, spodziewałes się mnie u Nocarzy?KoSa pisze:Keeeyy... dlaczegooo....![]()
Dlaczego dołączyłaś do Renegatów!?![]()
IdEm SiĘ PoCIąĆ
Tak czy inaczej.. Jeden Nocarz mniej?Smilodon pisze:KoSa jak już kiedyś mówiłem ręka z wyciągniętą torebką krwi czeka na Ciebie zawsze... no chyba, że wolisz małe opalanko, które Ci teraz kat z kolegami zrobią...![]()