Komentarze wszelakie
Re: Komentarze wszelakie
Witam nowy cel.... Kąsa i ni nic jak zwykle za tym nie idzie.... 

Psi c%#j i Last True Rebellious
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
- Salligia
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Tel pisze:Czuję się niedoceniony ;D. Kłaczek... no to zostanie mi jeszcze 7.Salligia pisze:Rzucę ci myszkę byś miał co łapka trącać i czyje życie kontemplować leżąc przy kominku.*zaśmiała się* A Koteczek nie od wieku czy gabarytów. Dla mnie jesteś kociątkiem, z którego przy braku ostrożności zostać może li jeno kłębek wełny, kłaczek.
:
A jak mi się spodoba to może zostać jedno... uważaj... Czasem jak coś polubię, co daje mi pewien rodzaj sadystycznej przyjemności, mogłabym robić to ciągle... A męczenie kociątka może do tego należeć.
---------------------
Witaj *spojrzała na mężczyznę* "Cel" powiadasz.....? Czyżbyś uważał samego siebie za łowcę? Och, cóż za cudne i słodkie podejście u takiego robaczka. Ale uważaj żebyś się na moich ząbkach nie przejechał ^^
Ostatnio zmieniony 8 lis 2009, o 19:11 przez Salligia, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie miód tam i bzykanie...

Chyba nie ten Ród wybrałaś moja Droga...
Psi c%#j i Last True Rebellious
D."
D."
- Salligia
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Smilodon pisze:![]()
![]()
Taka Młoda i jak kąsa... od kiedy to nocarzynki są tak nie subordynowane??
![]()
![]()
![]()
Chyba nie ten Ród wybrałaś moja Droga...
Przekonania i osobowość to dwie różne rzeczy. A nikt nie zabroni mi kąsać tych którzy delikatnie próbują zasygnalizować mi, że jestem celem. *uśmiecha się słodko* Poza tym... czasem miło dostać małą naganę, najlepiej połączoną z lekkim klapsem, za swoje zachowanie. *patrzy niewinnie a z kieszeni wyciąga pejczyk*
zawsze mogę po prostu *Classified*. No tak szczęście, że Głowa Rodu zainstalowała autocenzurę... znów bym coś wygadał.Salligia pisze: A jak mi się spodoba to może zostać jedno... uważaj... Czasem jak coś polubię, co daje mi pewien rodzaj sadystycznej przyjemności, mogłabym robić to ciągle... A męczenie kociątka może do tego należeć.
Smil, gdzie ty tam niesubordynację widzisz? I w ogóle co ci, renegaciowi, przyszło do łba, by decydować o dyscyplinie u Nocarzy, hmm?Smilodon pisze:nie subordynowane

Jam po prostu jest librofil - antychómanista.
Давай за жизнь, давай брат до конца,
Давай за тех, кто с нами был тогда.
Давай за жизнь, будь проклята война,
Помянем тех, кто с нами был тогда.
Давай за жизнь, давай брат до конца,
Давай за тех, кто с нами был тогда.
Давай за жизнь, будь проклята война,
Помянем тех, кто с нами был тогда.
- Czosnek
- Krwiopijca
Wybrała jak chciała. Moim zdaniem dobrze...Smilodon pisze: Chyba nie ten Ród wybrałaś moja Droga...

Czosnka
- Salligia
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Tel pisze:zawsze mogę po prostu *Classified*. No tak szczęście, że Głowa Rodu zainstalowała autocenzurę... znów bym coś wygadał.Salligia pisze: A jak mi się spodoba to może zostać jedno... uważaj... Czasem jak coś polubię, co daje mi pewien rodzaj sadystycznej przyjemności, mogłabym robić to ciągle... A męczenie kociątka może do tego należeć.
Mów, mów, ja chętnie posłucham. Ach, ten miły uspokajający głos... Daj się pomęczyć i mów.
Chyba czuł potrzebę odezwania się i zaznaczenia swojej obecności... *uśmiecha się zjadliwie* Niu, niu, niu, robaczku. Zapamiętaj, i powtarzaj przed snem "nie wchodzimy w kompetencje władz Nocarzy, bo po łapkach dadzą."Silmeth pisze:Smil, gdzie ty tam niesubordynację widzisz? I w ogóle co ci, renegaciowi, przyszło do łba, by decydować o dyscyplinie u Nocarzy, hmm?Smilodon pisze:nie subordynowane
Zmeczylem sie...
Bardzo wiec prosze was, przeniescie sie do odpowiedniego dzialu to zaoszczedzicie mi pracy a sobie rozczarowania i zalu po wycietym...
To nie jest luzna propozycja.
Dante
- Adam G
- Pretorianin
To ja ze swoim mega zapłonem powiem "Witaj Salligia":)
- Qadesh
- Główny logistyk
Dante...
DZIĘKUJĘ.
Tak. Witam jakże ciekawą osobę wśród Nocarzy. Będzie się działo.

DZIĘKUJĘ.
Tak. Witam jakże ciekawą osobę wśród Nocarzy. Będzie się działo.

- Qadesh
- Główny logistyk
Pies co dużo szczeka, mało gryzie. Be cool. 

- Mexaris
- Podporucznik Nocarzy
Mamy nową nocarkę!
Mamy nową nocarkę!
Mamy nową nocarkę!
Witaj Sall, napij się! Do dna! /częstuję obojętną/

Witaj Sall, napij się! Do dna! /częstuję obojętną/
Tata! Tata! Biją renegata!
Mex szczeniaku - ty się tak tu nie ciesz - Pomorza i tak nie pomoże ci przejąć z moich rak 

Nahaya jedyne czym skwituję twoje skromne zadufanie to pewien cytat:
,,Jedyne co masz to złudzenia, że możesz mieć własne pragnienia''
A teraz spiłuj ząbki i wsadź buziulkę w kubeł i nie bulgotaj, ani też nie puszczaj baniek uszami, bo cię jak to ładnie nazwałaś pewien ,, szczeniaczek'' w twoje szacowne 4 litery uszczypnie i dopiero zobaczysz wszystkie gwiazdki Hollywood -u .
Tak więc maleńka buziulka w kubełek i szacuneczku trochę
,,Jedyne co masz to złudzenia, że możesz mieć własne pragnienia''
A teraz spiłuj ząbki i wsadź buziulkę w kubeł i nie bulgotaj, ani też nie puszczaj baniek uszami, bo cię jak to ładnie nazwałaś pewien ,, szczeniaczek'' w twoje szacowne 4 litery uszczypnie i dopiero zobaczysz wszystkie gwiazdki Hollywood -u .

Tak więc maleńka buziulka w kubełek i szacuneczku trochę