$00pociskow/min., zasieg 30 m. A może coś innego ? Szukam porady
PS. X-76 Ja też z Piotrkowa Jestem

Oooo Renegat z Piotrkowa noooo supermtobi pisze:Ja właśnie chcę zacząć swoją przygodę z Airsoftem. Możecie mi polecić jakiegoś dobrego AEG-a do 200 zł. ?? Mam na oku H&K G36C za 150 zł.
PS. X-76 Ja też z Piotrkowa Jestem
Po tej wypowiedzi spodziewam się w gazetach artykułu typu: "Szaleniec biegający po Piotrkowie wymachiwał pistoletem, strzelał na prawo i lewo. Co dziwniejsze wykrzykiwał coś w stylu: "Renegacie nie tak szybko... zatrzymaj się, ja Ci nic nie zrobie!" Po czym w stronę ów renegata wystrzelona została seria z karabinu.X-76 pisze:Oooo Renegat z Piotrkowa noooo supermtobi pisze:Ja właśnie chcę zacząć swoją przygodę z Airsoftem. Możecie mi polecić jakiegoś dobrego AEG-a do 200 zł. ?? Mam na oku H&K G36C za 150 zł.
PS. X-76 Ja też z Piotrkowa Jestem![]()
A to podobno Nocarze uciekająFalka Valiarde pisze:Po tej wypowiedzi spodziewam się w gazetach artykułu typu: "Szaleniec biegający po Piotrkowie wymachiwał pistoletem, strzelał na prawo i lewo. Co dziwniejsze wykrzykiwał coś w stylu: "Renegacie nie tak szybko... zatrzymaj się, ja Ci nic nie zrobie!" Po czym w stronę ów renegata wystrzelona została seria z karabinu.
A kto nie ucieka przed szaleńcami ?X-76 pisze:A to podobno Nocarze uciekająFalka Valiarde pisze:Po tej wypowiedzi spodziewam się w gazetach artykułu typu: "Szaleniec biegający po Piotrkowie wymachiwał pistoletem, strzelał na prawo i lewo. Co dziwniejsze wykrzykiwał coś w stylu: "Renegacie nie tak szybko... zatrzymaj się, ja Ci nic nie zrobie!" Po czym w stronę ów renegata wystrzelona została seria z karabinu.hę ?
Najpierw piszesz ze Nocarze uciekaja przed Renegatami, teraz piszesz ze Renegaci uciekaja przed Nocarzami bo to szaleńcyFalka Valiarde pisze:A kto nie ucieka przed szaleńcami ?X-76 pisze:A to podobno Nocarze uciekająFalka Valiarde pisze:Po tej wypowiedzi spodziewam się w gazetach artykułu typu: "Szaleniec biegający po Piotrkowie wymachiwał pistoletem, strzelał na prawo i lewo. Co dziwniejsze wykrzykiwał coś w stylu: "Renegacie nie tak szybko... zatrzymaj się, ja Ci nic nie zrobie!" Po czym w stronę ów renegata wystrzelona została seria z karabinu.hę ?
Hmm... a czy ja owóle powiedziałam, że renegat w Piotrkowie by uciekał? Powiedziałam, że ty byś biegł w jego kierunku i strzelał ;P Poza tym nie wiem czy biegłbyś wogóle w kierunku renegata...X-76 pisze:Najpierw piszesz ze Nocarze uciekaja przed Renegatami, teraz piszesz ze Renegaci uciekaja przed Nocarzami bo to szaleńcy![]()
A może to tylko ja jestem szalencem, a przy okazji złodziejem orzeszków, i dementywnym Nocarzem w czerwonych stringach ?
Zdecyduj się w koncu, bo gubisz się w zeznaniach
A jak to rozumiesz jeśli nie jako szybko uciekajacego Renegata ?Falka Valiarde pisze: "Renegacie nie tak szybko... zatrzymaj się, ja Ci nic nie zrobie!" Po czym w stronę ów renegata wystrzelona została seria z karabinu.
Chociażby jako szalonego nocarza ? o.OX-76 pisze:A jak to rozumiesz jeśli nie jako szybko uciekajacego Renegata ?Falka Valiarde pisze: "Renegacie nie tak szybko... zatrzymaj się, ja Ci nic nie zrobie!" Po czym w stronę ów renegata wystrzelona została seria z karabinu.
Falka Valiarde pisze: Chociażby jako szalonego nocarza ? o.O
Toż to takie logiczne
Nie zdziwiłabym się jeśli ów nocarz upatrzył sobie renegata w całkiem nieoczekiwanej formie (może jakieś drzewko lubo jego cień w oddali?)