Blondyn czy brunet?
Ta propozycja juz byla chyba tylko jest jeden problem ile musial bys zaplacic temu panu co by sie szprechac po ludzku naumial he ? Obsadzamy Nocarz w konwencji jezykowo-narodowej.
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
- sunny
- Nimfa
- Kontakt:
wypisz, wymaluj - Bogusław Lindaqadesh pisze:oj nie wiem nie wiem... tak patrzę na te propozycje strixowe i żaden mi nie wygląda na takiego co wzrokiem potrafi zmiażdżyć albo powala autorytetem......
Mcbet - zgadzam się, Strix zdecydowanie wygląda na takiego, co jeszcze legiony pamięta (nie piłsudzkiego). mnie on pasi na gościa obciętego modą rzymską, a najlepiej jeszcze z rzymskim nosem.. cóż mi te rzymiany tak weszły... centuriony... chryste. nieważne - Strix = 100% rzymu jak dla mnie

qadesh - cóz za wyobraźnia płodna

'Jedna tylko myśl
Nieustannie nas nurtuje
Nie próbuj uciekać,
Bo jesteś tym, którego i tak znajdziemy!'
Nieustannie nas nurtuje
Nie próbuj uciekać,
Bo jesteś tym, którego i tak znajdziemy!'
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Strix zdecydowanie nie Sean Connery, bo to mój typ na Ultora.
A na Nexa Christian Bale, cholerka, nie pamiętam, chyba tak się jego nazwisko pisze, jak nie to niech ktoś mnie poprawi. Świetnie wyglądał w Equilibrium, w tym uniformie. Jak raz na generała.
A na Nexa Christian Bale, cholerka, nie pamiętam, chyba tak się jego nazwisko pisze, jak nie to niech ktoś mnie poprawi. Świetnie wyglądał w Equilibrium, w tym uniformie. Jak raz na generała.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
- Qadesh
- Główny logistyk
linda się nie nadaje, nos ma krzywy i w ogóle taki jakiś nie wampirzy jest. ale widocznie mam płodny okres mego żywota. dalej jednak nie wiem kto właściwie na tego strixa by mi pasował....sunny pisze:wypisz, wymaluj - Bogusław Lindaqadesh pisze:oj nie wiem nie wiem... tak patrzę na te propozycje strixowe i żaden mi nie wygląda na takiego co wzrokiem potrafi zmiażdżyć albo powala autorytetem......
Mcbet - zgadzam się, Strix zdecydowanie wygląda na takiego, co jeszcze legiony pamięta (nie piłsudzkiego). mnie on pasi na gościa obciętego modą rzymską, a najlepiej jeszcze z rzymskim nosem.. cóż mi te rzymiany tak weszły... centuriony... chryste. nieważne - Strix = 100% rzymu jak dla mnie
![]()
![]()
qadesh - cóz za wyobraźnia płodna![]()
![]()
![]()
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Willem Dafoe...?qadesh pisze: linda się nie nadaje, nos ma krzywy i w ogóle taki jakiś nie wampirzy jest. ale widocznie mam płodny okres mego żywota. dalej jednak nie wiem kto właściwie na tego strixa by mi pasował....

Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Żartujecie sobie? Toż on wygląda na większości zdjęć jak ten wariat co grał Bruce'a Wszechmogącego... Nie nie nie nie nie
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!