OKŁADKA
- Acerola
- Na misji...
- Kontakt:
mawete: czytaj! Jestem dziew-czy-ną! Drugi raz mi pojechałeś, chociaż mówiłam. Co do reszty, to już sobie daruję... Po prostu litość mnie wzięła. I jeśli chcesz mi coś powiedzieć, to spróbuj wpleść to delikatnie na forum, a nie na gg.
EDIT: Tośmy sobie pogadali, więc zamykam dyskusję za porozumieniem stron.
EDIT: Tośmy sobie pogadali, więc zamykam dyskusję za porozumieniem stron.
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Była dyskusja na ten temat na pierwszych stronach tego watku. Ale po wykluczeniu powiązań pudzianich, arnoldzich i pasztuńskich stanęło na tym, że pan z okładki należy, nazewniczo przynajmniej, do grupy bytów warzywnychAremo pisze:Pozwole sobie porownac okladki obu ksiazek. Moim skromnym zdaniem Nocarz lepiej od Renegata wygladaMozna to fajnie, dwuznacznie rozumiec ^^ Mimo wpadki z MP5 wydaje mi sie, ze okladka Nocarza robi duzo wieksze wrazenie. Ten pan na okladce Renegata wyglada jak jakis niedorobiony Pudzian...
Ale UWAGA- to jest wylacznie moje zdanie

mawete pisze:Aremo: to sobie właśnie przesrałeś u niektórych![]()
![]()
Masz talent...
Acerola pisze:Niedorobiony Pudzian? Powiedz mu to, to Twoja twarz będzie niedorobionym kotletem
dareko pisze:Mysle, ze jet dwoch kandydatow do tluczenia kotleta
mawete pisze:Nie pchać się... ma pierwszeństwo
Ale facetowi czarny PR robicie!Victus pisze:matewe, a kto by śmiał mu drogę zastąpić? Bądźmy poważni.

On naprawdę jest aż tak pozbawiony dystansu do siebie? Bo kreujecie go tutaj na jakiegoś wypranego z poczucia humoru troglodytę... Hmmmm. A w Paradoxie mi na buca nie wyglądał....

pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl 

- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
To się nazywa dyplomatyczna zmiana tematu! 

pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl 

- Magnus
- Generał Renegatów
Na okładce 'Nikta' zapewne ten łańcuszek okaże się trzymany albo przez Siewcę, który porusza wszystkimi sznurkami, albo też skojarzyło mi się przez chwilę, że ten łańcuszek zakończy się plakietką z prawdziwym imieniem Vespera, datą jego narodzin i śmierci. ALBO też - z imieniem Vesper, datą jego narodzin (jako wampira) i datą jego śmierci (jako wampira - narodzin jako człowieka). I będzie stał z opuszczoną głową, mgłą spowity, i iść będzie Doliną Śmierci, na spotkanie z nieznanym.
TKM!
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Bez przekleństw proszę. Okładka z Renegata serio jakaś taka pudzianowska jest. Nocarz o wiele bardziej mi się podobał. Na trzeciej... Mgła. I majacząca w oddali sylwetka. Plecy. Roztapiające się w tej mgle. Łańcuszek. Plakietka roztarta niemal na proszek.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
- Czosnek
- Krwiopijca
Tak czytam i czytam, i statystycznie mi wyszło, że Nocarzom bardziej podoba się okładka "Nocarza" a Renegatom "Renegata". Ale może się pomyliłam bo przyjęłam metodę "na oko"
.
Mi podobają się obie okładki.
"Nocarz":
mroczna, tajemnicza, mało krwi. Tylko na plakietce z napisem Nocarz.
Odblaski wyróżniają plakietkę z łańcuszkiem, broń, imię i nazwisko autroki, słowo "wampirem", naboje, tytuł na grzbiecie książki i logo fabryki słów.
I to co mi się podoba najbardziej - adres strony www. nocarz.pl. Ciekawy pomysł
.
Ale krwi mało...
"Renegat":
więcej krwi, ładny podkład
. No i te odblaski - super! Najlepszy ten na zegarku. Plakietka dzieląca "Nocarza" na "noc" i "arz" a tuż za nią, nieco powyżej ostatnie dwie litery tytułu - AT...
Nad okładką "Nikta" nie zastanawiam się - będzie jaka ma być.

Mi podobają się obie okładki.
"Nocarz":
mroczna, tajemnicza, mało krwi. Tylko na plakietce z napisem Nocarz.
Odblaski wyróżniają plakietkę z łańcuszkiem, broń, imię i nazwisko autroki, słowo "wampirem", naboje, tytuł na grzbiecie książki i logo fabryki słów.
I to co mi się podoba najbardziej - adres strony www. nocarz.pl. Ciekawy pomysł

Ale krwi mało...

"Renegat":
więcej krwi, ładny podkład

Nad okładką "Nikta" nie zastanawiam się - będzie jaka ma być.
Czosnka
- Strefa
- Porucznik Nocarzy
a ja powiem ze kolorystycznie bardziej podoba mi sie "renegat" - jakis taki przyjemniejszy dla oczu, ale za to mezczyzna na okladce "nocarza" zdecydowanie jest lepszy.. zostawia miejsce dla wyobrazni...
odwieczna tesknota za wędrówką szarpie łańcuchem przyzwyczajeń i znów, z zimowego snu budzi sie we krwi dziki zew... zew kwi
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Hmmm... Trzymaliśmy w rękach mp5, która posłużyła za model do okładki Nocarza (taaaa, właśnie tę mp5. Historyczną, okładkową, mp5. Tzreba było przyjechać na manewry. A Dex nawet z niej strzelał przez wszystkie akcje),
ciekawa jestem na którym spotkaniu poznamy modela pozującego do okładki/ek.
Chyba, że o tylko fantazja kogoś kto robił okładkę. O Boże, to faceci ją robili!!!

ciekawa jestem na którym spotkaniu poznamy modela pozującego do okładki/ek.
Chyba, że o tylko fantazja kogoś kto robił okładkę. O Boże, to faceci ją robili!!!

Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!