Teraz redakcja, korekta, grafika, skład, druk... Na jesieni kniga powinina być w księgarniach

Ale ostrzegam, kończy się wrednie, żeby nie było

Zabieram się za trzeci (i, na szczęście, ostatni) tom...

Heh. FajnieMadzik pisze:Uprzejmie donoszę, że ukończyłam pisanie Renegata, dziś, we wczesnych godzinach popołudniowych![]()
Redakcja? Zgłaszam się do pomocy! W ramach czynu sfołecznego, tj. nieodpłatnieMadzik pisze:Teraz redakcja, korekta, grafika, skład, druk... Na jesieni kniga powinina być w księgarniach![]()
No nie wiem jak reszta czytelników, ale ja lubię, gdy autor mnie zaskakujeMadzik pisze:Ale ostrzegam, kończy się wrednie, żeby nie było![]()
Ooo, to będzie jeszcze więcej? Mrrrrr....Madzik pisze:Zabieram się za trzeci (i, na szczęście, ostatni) tom...
A co? Że niby Nocarz to się kończy życiem długim i szczęśliwym?Madzik pisze:Ale ostrzegam, kończy się wrednie, żeby nie było
Ktoś tu najwyraźniej nie czytał "Pamiętników Tatusia Muminka" albo czytał, ale dawnosaumel pisze:Jask ktoś lubi cukierkowe zakończenia to zapraszam do lektury Muminków.
Długim z pewnościąAcerola pisze:A co? Że niby Nocarz to się kończy życiem długim i szczęśliwym?
Nie kończy się satysfakcjonująco dla czytelnika?Acerola pisze:Spaprałam, w każdym razie nie kończy się... satysfakcjonująco dla czytelnika:)