Mam prośbę, by u potencjalnych wykonawców prosić też o rozmiarówkę... Znaczy, o wymiary koszulek leżących na płasko (są dla mnie najbardziej miarodajną informacją). Przynajmniej długość od górnego szwu do dołu koszulki i szerokość klatki piersiowej. Rozmiarówce "na taki a taki wzrost i obwody" nie ufam

Szczególnie z damskimi jest zwykle loteria...
Co do wykonania - nie znam się na technikach nadruku, ale mam nadzieję, że nie będzie się lepił z założenia (co innego, jak się pojedzie bezpośrednio rozgrzanym żelazkiem, ale już mi się zdarzyło dostać nowiutką koszulkę na konwencie, którą trzeba było odklejać od pozostałych i której nadruk przez cały czas był po prostu lepki, nawet po kilku praniach poniżej 30 stopni nadal zbiera wszystkie paprochy). Obecne (stare) koszulki są dla mnie ideałem - zarówno "miziaste" logo, jak i nieklejące napisy
I zastanawiam się jeszcze nad sprawą loga w tej technologii FLEX - jak rozumiem z opisów na necie, polega ona na wykrawaniu wzoru ze specjalnej folii i naprasowaniu go. Nie będzie problemu z nocarskim orzełkiem? Ma on dużo szczegółów (pióra, pazurki itp.), miło by było, by nie musiało się to stać jedną,, gładką powierzchnią "bo się nie da inaczej"... (chyba że logo przewidujecie osobne, "miziaste", no

)
------------
1. Smil: męska, XL, logo Reneackie, 1x;
2. Annikki: Damska, XXL (niestety), logo nocarskie, 1x;
3. Domel: Męska, XL, logo nocarskie,2x
4. Theo: męska L, logo renegackie x2; męska M, logo renegackie x2
5. Ceviliel: rozmiar do ustalenia, logo nocarskie 2x