Cichowąż
Ja juz wielokrotnie mówiłem ze Okruszek jest rewelacyjna postacią i gdyby go w Renegacie zabrakło, to baaaardzo bym sie zawiódł. 
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
- Rudolf
- --------

Rzucać mięsem bez potrzeby to nie. Jednak użyte w odpowiednich sytuacjach dynamizatory czynią akcję bardziej wiarygodną. Krew nie woda - nawet wampirzaBebe pisze:E, nie przesadzajmy. NIe muszą zaraz mówic jak mężczyźni z rynsztoka rodem. Albo jak japiszony, którzy klną bardziej niż "szyici". Przesada w przekleństwach nie służy książkom.
Nie szukajcie, a samo się znajdzie...
- Falk
- Major Nocarzy

- Kontakt:
Mnie ciekawi tylko jedno: w Cichowężu (tak się to odmienia?) Madzik napisała, że Vesper zabijał nieraz, czasem nawet z przyłożenia (dobrze pamiętam?). Jedynym takim przypadiem, który pamiętam miał miejsce w hodowli Attagena. Czy może coś przeoczyłem?
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2006, o 21:58 przez Falk, łącznie zmieniany 1 raz.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Na mnie "Cichowąż" zrobił bardzo dobre wrażenie. Fajnie, że Vesper nie stał się od razu stuprocentowym renegatem i wciąż czuje (a przynajmniej przez większość tego rozdziału jeszcze czuł
) swoją przynależność do Nocarzy. Wprawdzie da się przewidzieć jaki będzie koniec tekstu, ale mimo wszystko oceniam go naprawdę dobrze. Ma tylko jedną wielką wadę - jak się kończy czytać, to ni ma następnego rozdziału 
-
MP-Warrior
- Rekrut