Fumiko pisze:Że niby którym autem? Tą blaszanką co nią na manewry przyjechałeś? Na pewno nie pomyli
To na następne manewry będziesz iść na piechotę. Co się będziesz blaszanką kalać?
Spoko, Nocarze dają sobie świetnie radę z transportem
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
A co do manewrów to czy ja dobrze pamiętam, że renegaci zatrudnili jako pilota Winoroślę? I że zorientowali się jaki to błąd jak zobaczyli tablicę "EMÓW" w świetle reflektorów rzeczonej blaszanki?
Let the revels begin
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
Fumiko pisze:Że niby którym autem? Tą blaszanką co nią na manewry przyjechałeś? Na pewno nie pomyli
Chcialem powiedziec ze sprzet w ktorym sapliscie jak tez i ten na ktorym spaliscie tez byl ta "puszka" przytachany a no i zapomnialem o kociolku, zarciu i takich tam.... Moze chociaz slowo dziekujemy a nie wysadzanie w powietrze zaplecza technicznego przeciwnika tylko dlatego ze sie swoim nie dysponuje
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Po pierwsze: McBet, właśnie...gdzie ja wyraziłam zgodę na wybór konkurencji przez Ciebie? :>
Po drugie: płk mjr Kasiek...będziesz moim sekundantem? Trzeba nauczyć renegatów, gdzie mają stać w szeregu
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Annikki, oczywiście że będę. Wzruszyłam się. Dziękuję. Dobra, to ja poproszę jakieś szczegóły na prv czy gg i będę się umawiać z przeciwnikami w Twoim imieniu Jak to Kodeks honorowy nakazuje.
BTW wiecie jak czytanie romansów na Analizę Dzieła Literackiego wzbogaca? tam było tyle pojedynków, że kodeks honorowy mam w małym paluszku.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Oj Oj Poruczniku MY nie jesteśmy tacy jak ONI. Radzimy sobie z NIMI nawet wtedy, kiedy my jesteśmy związani regulaminem a ONI walczą w stylu "wszystkie chwyty dozwolone"
Swoją droga ciekaw jestem skad ta RENEGACKA nutka w Pana wypowiedzi Panie Poruczniku ?
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Mcbet pisze:wyrazajac zgode przyjelas warunki wczesniej nie slyszalem zadnego ale... wiec....
O nie McBecie.. Przyjmując wyzwanie nie wyraziłam żadnej zgody na warunki... kodeks nakazuje ustalenie ich przez sekundantów Których już obydwoje mamy
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt