Madzik, jak znajdę tam walkę na noże to też będę zachwycony

Skrzywienia... Ach te skrzywienia.
A sławetni "watykańscy"? To chyba jakaś kościelna specgrupa (a la hellsingowi Iscariote, hłe, hłe...Madrian pisze:Witam.
Co bym chiał...![]()
4 - Ludzi. W Nocarzu są tłem, poza paroma wyjątkami (Okruszek he he) lub potencjalnym źródłem nowych wampirków i posilkiem. Aż się prosi o parę stowarzyszeń, bractw, zakonów itd, wspierających, lub wrogich dla poszczególnych stronnictw Wampirów ( i innych istot mitologicznych). Łowcy Wampirów (kill all beast), "chowańcy" (może Pan mnie kiedyś zmieni) itd.
Ano... Noże. brzytwy, tasaki to jest to!6 - Arsenał. Rozbudować. Co z białą bronią, garotami, nożykami idt.
To by byo interesujące...8 - Strona neutralna (inne istoty mitologiczne) - coś (ktoś) kto nie stoi po żadnej ze stron i generalnie mu to "wisi" co się dzieje.
To już się wyjaśniło.9 - Ultor zmartchwystały (w końcu to twardy sk.... i niejedną sztuczkę ma w zanadrzu).
Jest jedna taka. Aranea się nazywa ;P.10 - Porządnej laski dla VesperaNajlepiej, by była wrogiem - psychopatycznym rzecz jasna...
Wybacz dobrotliwą złośliwość, ale korci mnie by na końcu dopisać "i duże piwo proszę"Madrian pisze:Witam.
Co bym chiał...![]()
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -
Na piwo mnie stać. Pytanie tytułowe: "co bym chciał", a nie "Co mam być". To taka drobna różnica.Alienor pisze:Wybacz dobrotliwą złośliwość, ale korci mnie by na końcu dopisać "i duże piwo proszę"Madrian pisze:Witam.
Co bym chiał...![]()
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -.Mieszanina rzeczy jadalnych jest jadalna, jak twierdzą twardzi włóczędzy (i to max, co da się o takowej powiedzieć), mieszanina rzeczy efektownych... niekoniecznie efektowna. W Renegacie maąm nadzieję na dobre postaci i dobrze oddane emocje, i ciąg dalszy motywu wyboru i ceny za to. Autorka umie tymi elementami operować, więc dziąsła mnie swędzą z niecierpliwości, pocieszam się, że dzięki temu książka będzie lepiej smakować.