Komentarze wszelakie
gergart... Kasiula... gratuluję wlaściwego wyboru...
:) i witam po wlaściwej stronie.

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
I o to chodzi.Kasiula pisze:Eshealonie, właśnie go czytam i wciąż jakoś nie żałuję wyboru...
Esh kiedyś źle wybrał i teraz co ma powiedzieć ? że żałuje ? a w życiu

▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
-
- Generał Renegatów
X-76 pisze:I o to chodzi.Kasiula pisze:Eshealonie, właśnie go czytam i wciąż jakoś nie żałuję wyboru...
Esh kiedyś źle wybrał i teraz co ma powiedzieć ? że żałuje ? a w życiuprzecież sie nie przyzna
to teraz pozostało mu chwalić swój wybór i dorabiać do niego ideologie
Iksior podsunął mi pomysł:
Pamiętacie, kiedyś był takie spoty poprzedzające akcję Pajacyk:
Krzyś na przerwach zwykle stoi z boku, wstydzi sie przyznać że jest głodny, w Polsce jest wiele takich dzieci jak Krzyś, pomóżmy im...
Wersja renegacka:
Iks na konwentach zwykle stoi z boku, wstydzi się przyznać że jest Nocarzem, w Polsce jest wiele takich osób jak Iks, pomóżmy im... konto wspierające fundację "Świeża krew dla każdego Nocarza": 1100 000 1234 5678 9023 3456.
Porusz sercem i portfelem, Nocarze czekają na twoją pomoc...
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
Spoko tylko ja odpowiednio dopracuje i czemu nie sie pytam ?Magnus pisze:Spoko, Kasiek. Dołączyli do Was, z czego bardzo się cieszę. Bo my nie bierzemy BYLE KOGO
Kai, również jestem za nakręceniu tej reklamówki!
(pssss, eMsi, zrobimy to, co?)
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"