Komentarze wszelakie
- Muird
- Kapitan Nocarzy
Ja czekałem koło tygodnia... ale wiesz swoją przynależność do rodu możesz określić za pomocą słów zawartych w swoich postach... jeśli odpowiednio sformujesz swoje myśli na pewno zorientujemy się kim jesteś.
Umarłem za dnia by narodzić się dla nocy. Spowity mgłą zagłady krocze przez świat pozostawiając za sobą odór śmierci i strach przed moim nadejściem. Jestem mieczem w dłoni Śmierci, istnieje by zabijać.
Manewry: III
Manewry: III
Miro, dołączyłeś 19 maja, jest 20 maja - minął dopiero jeden (niecały?) dzień. Zaczynasz swoją działalność na forum od obrażania wszystkich użytkowników dookoła. Czy Ty aby dobrze się zastanowiłeś nad tym, co robisz? Wśród Nocarzy nie ma miejsca dla ludzi nie słuchających się rozkazów, nie umiejących zachować spokoju, nie uznających autorytetów i uważających się za pępek świata.
Poza tym proponuję zainstalowanie modułu sprawdzania pisowni.
Poza tym proponuję zainstalowanie modułu sprawdzania pisowni.
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień.
(Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically.
(Ray w "Generation Kill")
a postawa żołnierza - postawą na co dzień.
(Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically.
(Ray w "Generation Kill")
- Mysz258
- Nimfa
- Kontakt:
Kolejny przykład, że można być, a właściwie starać się o przynależność do danego rodu, a zachowywać się wprost odwrotnie i odstraszająco. Swoją drogą rzeczywiście należy się troche pokory i cierpliwości.
A jak nie umiesz to weź wyłącz komputer i włącz go za kilka dni, a pewnie będziesz już przyjęty, savvy?
A jak nie umiesz to weź wyłącz komputer i włącz go za kilka dni, a pewnie będziesz już przyjęty, savvy?
Manewry IV - Wodny Świat
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
- PAT_Brainer
- --------
- Kontakt:
Wszytkie odpowiedzi masz tutaj zreszta nie tylko na tematy rangowe : http://www.nocarz.pl/forum/viewforum.php?f=36Miro pisze:A mam jeszcze jedno pytanie, w jaki sposób zdobywa się awanse?
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
- żempol
- --------
kurza acz smaczna stopa...ledwo mnie nie było chwil parę a tu brzdęk i opisali się ludzie jakby nic do roboty nie mieli...mmmmmmmmmmózgggggggggg...a witać się z każdym wampiurem z osobna nie będę...a już odrazu by chcieli by im wino stawiać...jak na tą chwylę to mogę Wam życzyć pomyślnych łowów...a sam wracam do poszukiwań jakiegoś mózgu z promocji...mózggggggggggggg bywajcieeeeeeeeeee łaaaaaaaaaaa