Nie pisze tak jak ty mówisz wiśienka. Więc mówiąc delikatnie mówiąc się odczep. Pogadamy za 3 tygodnie jak się spotkamy na zbiórce.
mowie do nowych :
cieszy mnie rozwoj dyskusji na forum, niemniej tworzac posta starajcie sie rozwinac temat dyskusji, a uwagi personalne przekazujcie przez PW.
Dziekuje
Dante
przyszedł Kasiek i się mądrzy(patrzta wampiury jak się podpada,hhehehheheh) , " przywitania nowych wampirów" ? a my ZOMBIAKI, już się nie liczymy ? może nie mamy zbyt dużo w tych łepetynach ale także czujemy...samotna łza spłyneła po jego podgnitym acz wciąż świeżym ciele...
Nie mądrzy się, tylko ma rację (szit, nie wierzę, że to napisałem..pójdę popełnić harakiri). To jest temat do przywitań wampirów/zombiaków. Miejsce innych ciekawych tematów jest np. w dziale 'VARIA' czy 'Poligon dyskusyjny' i tam należy się udać. Tutaj WITAMY się grzecznie i każdy nowy stawia piwo
Tak naprawdę do witania zombiaków jest Wykłądam Wizytówkę, bo tam powinno się powiedzieć Dzień Dobry po zarejestrowaniu się na forum. Tutaj witamy już Wampiry, po tym, jak zgłoszą akces do Rodu odpowiedniego. Żempol to forum wampirze, nie zombiackie. Zombiak to dziesiąta woda po wampirze... więc się nie dziw
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Witam serdecznie wszystkich nowych Wojowników na Forum! (ściska dłonie Wiśni, Miro, Smoq).
Witam też wszystkich pozostałych nowych oraz nie-nowych.
(usiłuje wyzezować poprzez okulary przeciwsłoneczne, czy jest jakowaś nowa Winorośl, nowy Bankowiec, Naukowiec lub Żywieniowiec, nie może, słońce cyrkuluje zbyt nachalnie)
Najszczersze uczucia dla podwładnych Aranei... (nie precyzuje, jakie)
Kasiula pisze:Witam serdecznie wszystkich nowych Wojowników na Forum! (ściska dłonie Wiśni, Miro)
Na początek chcę powiedzieć że tak znów nowy to już nie jestem (ale stary raczej też nie). W sprawie Miro nie będę się wypowiadał, ale sądzę że nie jestem / jesteśmy już tacy nowi...