A poza tym cicho, bo jak się Lord Ultor dowie, to miecz mnie nie minie
Nie. Ale będą ołowiane niespodzianki od nocarzyEshealon pisze:P.S: Ale będzie alkohol, kobiety, muzyka i śpiew? :Twisted: :Evil:
Ahh, nie spodziewałem się że zaczniecie się udzielać artystycznie. Rzeźbienie w metalach ciężkich,kto by pomyślał... Ale to dobry pomysł, w końcu jak sztuka wojny nie wychodzi, to trzeba się realizować w jakimś innym rzemiośle. Ja bym chciał np. taką ołowianą figurkę żyrafy, to podobno teraz modne jest... co ty na to Falk?Falk von Breslau pisze:Nie. Ale będą ołowiane niespodzianki od nocarzyEshealon pisze:P.S: Ale będzie alkohol, kobiety, muzyka i śpiew? :Twisted: :Evil:
Nie ma sprawy. Możesz dostać. Przyspieszoną do predkości 800 m/s . Co Ty na to ?Eshealon pisze: Ja bym chciał np. taką ołowianą figurkę żyrafy, to podobno teraz modne jest... co ty na to Falk?
A ja na to jak na latoX-76 pisze:Nie ma sprawy. Możesz dostać. Przyspieszoną do predkości 800 m/s . Co Ty na to ?Eshealon pisze: Ja bym chciał np. taką ołowianą figurkę żyrafy, to podobno teraz modne jest... co ty na to Falk?
Że co?! Że jak?! Ja sobie wypraszam być wraz z Tobą przyjaciółką i obrończynią Winorośli płci żeńskiej. Ara się by zeźliła. Fu.Falk von Breslau pisze: Poza tym nie doczytałem postu Aceroli do końca, co i tak nie zmienia faktu, że jesteśmy przyjaciółmi i obrońcami wszystkich (ze szczególnym wyróżnieniem Winorośli płci żeńskiej).
No co Ty ?Eshealon pisze:Doprawdy, taka figurka mogłaby zrobić mi krzywdę.
Wybaczamy, ale nie zapominamyEshealon pisze: Co innego wy, Nocarze, na was wszystko goi się - wybaczcie faux-pais - JAK NA PSIE.
Eeeech, wszyscy narzekaja, ze poczta za wolno działa, ze paczki ida minimum jeden dzień roboczy... a tu prosze... niespodzianka ekspresowa i jeszcze narzekająEshealon pisze:Pozatym....czy rzucanie podarowanych figurek z taką zawrotną prędkością nie uchybia nieco etykiecie? Może jest to jakaś forma rozładowania nagromadzonych frustracji?![]()
Eshealon pisze:Zaczęło się od rzeźbienia to na czym się skończy?
Artysta, owszem. Ale bardziej fotograf:Falka Valiarde pisze:Winorośle strzeżcie się w Falku obudził się artysta.
Zobaczymy, zobaczymy... Wiesz, nocarz kota w worku nie kupujeFalku więc jak to będzie ? Bo wymigujesz mi się od rozmowy... Zaczynasz już figurki rzeźbić?