Dla osób lubiących strzelać do ludzi polecam Air Soft i Paintball w pierwszym przypadku potrzebna jest właściwie ochrona tylko na twarz i duuuużo kulek

a kwestia ceny ? za 130zł można zacząć zabawe z elektrycznum Ak-47 albo np. M4A1 i jeszcze kilkoma innymi

i jeszcze jest cała gama pistoletów

:D:D:D
do Paintball'a to raczej większy wydatek....maska, kamizelka - pancerz, pistolet, magazynek, kulki, naboje CO2.....wyjdze drogo... :/ same pistolety są drogie...
Dla osób lubiacych metal (naboje, broń itd.) to - 1)strzelnice 2)podwórko 3)wojsko
...z tymże że z wiatrówką (na śrut) można zacząć zabawe na podwórku (zachowując zasady bezpieczeństwa) a zabawe mozna zacząć od +- 150zł (ale zależy też od osiagów sprzętu i marki)
Ja np. mam w domu wiatróweczke

i lubie sobie postrzelać do wszystkiego (nie do ludzi nie strzelam

).
Mam też karabin AEG (elektryk) - M4A1

i z kumplami się nawalam po lesie

I nie żal mi kasy którą wydałem - strzelanie baaardzo odstresowuje w szczególności kiedy zachodzi się wroga od tyłu i wali się mu serią po plecach BUA HA HA HA HA !!!!:twisted:
(śmiech szaleńca)

TAK może to i nie honorowo ale pytanie czy on byłby honorowy jęzeli w gre chodzi o przetrwanie ? (nawet jeśli to tylko kulki

) na wojnie nie ma reguł...zabija szybszy/lepszy (poczytajcie o doborze naturalnym

)
Trzymaj przyjaciół blisko lecz wrogów jeszcze bliżej...