Kane, a czego się spodziewałeś po tych ciemnych barbarzyńcach? gdyby im ktoś nie powiedział, to pewnie karabinami walili by jak maczugami trzymając za lufę.
Tego to się akurat oduczyliśmy patrząc na Nocarzy,którzy tak robili od początku :>
Kane pisze:i wyszedł brak wiedzy i głupota renegacka, skoro jeden z wyższych oficerów chce pić krew Watykańskiego Ja się zastanawiam jakie ciekawe pomysły mają szeregowe pijawy
Mcbet'owi raczej chodziło żeby wyizolować Twoją krew Kane i może wykorzystać ją na pieski,a nie jako pokarm dla prawdziwych wilków
Pablo pisze:Tego to się akurat oduczyliśmy patrząc na Nocarzy,którzy tak robili od początku :>
Raczej patrząc na Nocarzy nauczyliście się za który koniec broń trzymać.
Pablo pisze:Mcbet'owi raczej chodziło żeby wyizolować Twoją krew Kane i może wykorzystać ją na pieski,a nie jako pokarm dla prawdziwych wilków
Czyli kontynuacja strategii Atroksa, może jeszcze oddacie się Watykańskim dobrowolnie na badania żeby potem mieć lepszego antysymbionta? Zdrada, Targowica, dowódca za takie pomysły powinien Ci pasem dupsko skroić!!
Gdzie tu zdrada? Kane się wykrwawi,więc tylko plus, nowa broń na nocarzy, kolejny plus wiadoma rzecz, odpowiedni oddział. No jakoś te odpady co z Kane'a zostaną trza wykorzystać
Zdrada, a jakże, największa, bo działanie na szkodę całego wampirzego ludu! Antysybmiont może się dostać w czyjekolwiek ręce i jak wtedy zostanie wykorzystany? Stosowanie antysymbionta w walce między wampirami uważam za coś poniżej godności nawet Renegatów. Przypomnij sobie co przeżywał Echis... To coś jakby człowiek człowiekowi obciął kończyny, oślepił, ogłuszył i zostawił przy życiu... Pewnie we wspaniałej historii ludzkości byli tacy co tak robili ale to totalna degeneracja. Ha!
PS. Dlatego uważam Atroksa za największego dupka wśród wampirów ewer.
No tak, może się znaleźć taki Later, co mu odbije i uzna powrót za coś cudownego. No cóż, niestety muszę się z Tobą zgodzić hehe. W takim układzie Kane wykrwawi się w piach
Nie wiem co na to Twój dowódca. Wyraźnie zaznaczył, ze na moją krew będzie przygotowane naczynie. Dosyć że głupota to jeszcze niesubordynacja się szerzy w Waszych szeregach. Całe szczęscie ze jest Was duzo, bo na jakość to nie ma co liczyć.
A odwróciwszy się,
nie ujrzałem nic.
Tylko własny cień.
Cień Anioła Śmierci.
Synu Siewcy uważaj na swe słowa, boś samotny na przeciw wąpierzych szeregów tego zacnego forum. Nie każdy z obecnych tutaj indywiduów jest trzymany w ryzach przez dowódców, a więc niespodziewanie może Cię spotkać jakaś kara za obrażanie wampirzych społeczności. Cóż mogłoby być gorszego dla Watykańskiego od pozostania Zombie, prawda? I nie ja nie grożę w żadnym wypadku... ja tylko głośno myślę...
Manewry IV - Wodny Świat
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante