Komentarze wszelakie
- Rogal
- Kapitan Nocarzy
Re: Komentarze wszelakie
Nieee dziękuję wolę bez. Rozbudowane, znaczy sprawne, jak zresztą widać po nas tutaj wyżej załączonych.
What is your life?
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS
Tata, tata! Biją Renegata!!
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS
- Darviel
- Pośredniczka
That's right
Ale jeżeli już miałbym być po czyjejś stronie..A,zresztą..Nieważne
Jeszcze sobie wrogów narobię 

Afraid to shoot strangers...
Primo... były nocarz = zdrajca... czekaj.... a no tak zapomniałam to od Was przechodzi się na nasza stronę... w drugą to jeszcze się chyba ni zdarzyłoZamoyski pisze:Z rady renegatów głównymi oponentami waszej pseudo-lord byli były Nocarz i Winorośl... Słów brak. (...)
Nie, moja droga, pod miecz to może mnie posłać tylko Lord.

Rogal... jakie tam sprawne, bo mi się wydaje, ze mu o innym prawie mówimy

Darviel.. po mojej stronie to Ty możesz być zawsze

Ne invoces expellere non possis... Nocarzu.
Nie przywołuj tego, czego nie potrafisz pokonać... Nocarzu
Zamoyski, nie zgodzę się, posłuch zdobywa u nich co prawda każdy, kto groźnie na boki łypie, jednakże oficerami przecież byle obszczane przez psy* hydranty mianują
.
* w sensie Nocarze, jak to w innych renegackich postach bywa? Panowie Nocarze - nie siusiajcie na hydranty, nie wypada wrogowi tworzyć kadry oficerskiej!
.

* w sensie Nocarze, jak to w innych renegackich postach bywa? Panowie Nocarze - nie siusiajcie na hydranty, nie wypada wrogowi tworzyć kadry oficerskiej!

Ekhem, raczej doskonały agent wysłany na tajną misję, o której, dla dobra owej misji, sam nie wiePrimo... były nocarz = zdrajca... czekaj.... a no tak zapomniałam to od Was przechodzi się na nasza stronę... w drugą to jeszcze się chyba ni zdarzyło![]()

Jam po prostu jest librofil - antychómanista.
Давай за жизнь, давай брат до конца,
Давай за тех, кто с нами был тогда.
Давай за жизнь, будь проклята война,
Помянем тех, кто с нами был тогда.
... no ten sam... to ten który prosił Ukrytego o pozwolenie na dołączenie do Renegatów tak?Silmeth pisze:Ekhem, raczej doskonały agent wysłany na tajną misję, o której, dla dobra owej misji, sam nie wie.

- Rogal
- Kapitan Nocarzy
Kiedyś trzeba ich zrobić
A ty co Darviel jak Nex renegacka winorośl??

What is your life?
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS
Wtedy, o ile dobrze pamiętam, był już podwójnym zdrajcą, do Nocarzy powrotu nie mógł mieć, zostało mu - wziąć antysymbionta i stać się człowiekiem de novo (o co też, swoją drogą prosił), albo iść do renegatów - byłeś nocarzem, wyrżnąłeś połowę najdzielniejszych renegatów - przyjmą cię do siebie bez skrupułów, nawet jeśli ciągle będziesz ich mordować, bo zawsze przyda się wyszkolony wojownik... no ten sam... to ten który prosił Ukrytego o pozwolenie na dołączenie do Renegatów tak?

nie no ja też się bardzo cieszę
serio serio, ale jakoś w renegatach więcej ludzi na których mu zależało miał
ale przecież nie ma o co sie kłócić... wiemy ze każdy ma trochę racji, tylko, że my więcej 
A co do tego wyboru... to miał wybór: renegat, nocarz albo człowiek... chciał człowieka ale jak usłyszał pierwszą wizję Ukrytego to stanęli mu przed oczami przyjaciele z renegatów. Decyzja była prosta
Darviel, nigdy w życiu... ja nie w tym celu, ale innym jak najbardziej

A co do tego wyboru... to miał wybór: renegat, nocarz albo człowiek... chciał człowieka ale jak usłyszał pierwszą wizję Ukrytego to stanęli mu przed oczami przyjaciele z renegatów. Decyzja była prosta

Darviel, nigdy w życiu... ja nie w tym celu, ale innym jak najbardziej

- Darviel
- Pośredniczka
Niii..Ja czyściustki Winorośl jestem ^^ Ale wiesz jak to Winorośl..Lubię się zabawić,pożartować i poszaleć
Dusza artysty! Czy jakoś tak 

Afraid to shoot strangers...
Ne, ne, ne, Silmeth, coś ci się pomerdało
Wszak wasz Ultorek kochany klęczał przed Lordem Nexem, żeby go przyjął do Renegatów bo mu się do Aranei ckniło

Wszak wasz Ultorek kochany klęczał przed Lordem Nexem, żeby go przyjął do Renegatów bo mu się do Aranei ckniło

"Ależ proszę bardzo, rób co uważasz, tylko uważaj jak robisz"
bo on taki "ucuciowy" stał się nagle... jak mu się grunt pod stópkami zaczął palić... a najpierw to nożyk w plecy... 

Znaczy jakieś uczucia zachował, miał jakichś bliskich, potrafił się poświęcić. A wasz Atroksik, trochę mniej kochany, dla przykładu charytatywnie oddawał krew... watykańskim. Działał przeciwko wszystkim wampirom. Przerzucamy się dalej występkami lordówWszak wasz Ultorek kochany klęczał przed Lordem Nexem, żeby go przyjął do Renegatów bo mu się do Aranei ckniło

troszku mogłoby nam to zająć... szczególnie w przypadku Ultora
Lord Nex chciał poświęcić siebie dla Rodu... Ultor chciał poświęcić ród dla siebie... 

- Zamoyski
- Major Nocarzy
Przeczytaj ponownie, albo przypomnij sobie chociażby moment w którym Vesper pyta Nexa dlaczego Strix zaczął traktować go inaczej.vhax pisze:Primo... były nocarz = zdrajca... czekaj....
Cóż zrobić, zacząć ćpać łatwo, przestać ciężko.vhax pisze: a no tak zapomniałam to od Was przechodzi się na nasza stronę... w drugą to jeszcze się chyba ni zdarzyło![]()
O tak, tak, okaż mi swą litość i huknij mnie w kanał. Zaiste, litościwe, uzależnić kogoś pod groźbą śmierci.vhax pisze:a My? każdemu szansę nawrócenia damy...
Jest jeszcze coś takiego jak honor, odpowiedzialność, godność. Przeczytaj, proszę, ponownie scenę z Galerii Hańby, co czuli zgromadzeni, co czuli skazani. I przemyśl.vhax pisze: a Secundo to fakt, uśpić Was może tylko lord... ale przełożeni tak wjadą na ambicje ze sami się u niego pochylicie.

Taa, a Nex z Ultorem i Vesperem siedzieli se na plaży i deliberowali o minionych zajściach. A Nex ze Strixem wypuścili Vespera (wbrew rozkazowi). Można mnożyć. Ultor kochał* Araneę. Od samego początku, już w "Nocarzu" to widać. Potem się wyjaśnia dlaczego tak a nie inaczej się stało i co? Nie robi to na nikim wrażenia? Mięczak, tak? I to niby Nocarze nieczuli...WarKot pisze:Ne, ne, ne, Silmeth, coś ci się pomerdało
*Nieobeznanym mogę na PW wyjaśnić ogólnie ten skomplikowany termin

Tata! Tata! Biją renegata!!