Bebe jestes the bestBebe pisze:No jest taki element..... ale ona Ci go nie odda, prędzej Ci odda wszystko inne
(Jak Madzik tu wpadnie i przeczyta to mnie chyba zastrzeli)
Bebe jestes the bestBebe pisze:No jest taki element..... ale ona Ci go nie odda, prędzej Ci odda wszystko inne
Tiaaa... pierwsza mysl... Vesper jakims cudem sie odwampirzyłIka pisze:"Nikt"

Niby całkiem, całkiem... ale przecież jak Madzik dałaby nam taką informację to co by musiała napisać potem ? o.OGreysad pisze:A ja czekam na następujący donos:
"Uprzejmie donoszę, że ukończyłam pisanie "Nikogo", dziś, we wczesnych godzinach popołudniowych
Teraz redakcja, korekta, grafika, skład, druk... Na jesieni 2007 kniga powinina być w księgarniach
W kolejce czeka tomik opowiadań o Nexie, Aranei i Ultorze, Strixie, Nidorze i całej reszcie."
Kto popiera?![]()
![]()
![]()
![]()

Na stronie wydawcy. Jest jednak jeden problem. Książka jeszcze nie napisana, więc nie oddana do wydawcy. Nie masz co marzyć. Ja przynajmniej nie mam złudzeń.Zed pisze:Popieram ten pomysł z szybkim wydaniem następnego tomu. A druga sprawa może już jest coś takiego jak z renegatem (tzn. Wstęp książki.. (1 strony z chichowężem można było przeczytać już wcześniej, na jakiejś stronie internetowej...)