Proponuję następujące terminy, osoby którym pasuje proszę o wpisywanie się w na liście pod datami. Nic nie stoi na przeszkodzie abyście dopisali własne propozycje.
Lecimy: 17-19 kwietnia
24-26 kwietnia
1-3 maja
22-24 maja
EDIT:
Dyskusje w drugim wątku proszę
Ostatnio zmieniony 31 sty 2009, o 23:44 przez XaZaX, łącznie zmieniany 1 raz.
If you not serve in combat, then you will serve on the fireing line! - Imperial Guard Commissar
Tata! Tata! Biją renegata!!
Przyjdzie Tata i pozamiata!
Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże! <cytat niedokładny >
Ja za najbardziej odpowiedni uważam termin 1-3 maja, jako że wtedy są 3 w pełni wolne dni i można więcej zajęć zorganizować podczas spotkania.
Niemniej nie ograniczają mnie (jeszcze) żadne przeciwności, jeśli zostanie wybrany którykolwiek z pozostałych zaproponowanych terminów.
Zatem:
17-19 kwietnia
24-26 kwietnia
1-3 maja
1. Dexter
22-24 maja
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień. (Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically. (Ray w "Generation Kill")
Taka uwaga - wpisujecie każdy termin wam pasujący. Pasuje wam 1 to wpisujecie się pod jednym pasują wam 4 wpisujecie się pod 4 a jeśli chcecie 5 czy 6 termin to podajcie własne propozycje zostanie wybrany ten który bardziej "popularny":
17-19 kwietnia
1. Smoq
24-26 kwietnia
1. Smoq
1-3 maja
1. Dexter
2.Smoq
22-24 maja
1. Smoq
edit. Prosił bym też Inanitów by usuwali każdy wątek poruszający inną sprawę niż termin manewrów
A, jak mam wpisać się na WSZYSTKIE terminy, które mi pasują, to wtedy mała errata jest potrzebna:
17-19 kwietnia
1. Smoq
2. Dexter
24-26 kwietnia
1. Smoq
2. Dante
3. Eva
4. Rienn
5. Mcbet
6. Dexter
1-3 maja
1. Dexter
2. Smoq
22-24 maja
1. Smoq
2. Dexter
a postawa żołnierza - postawą na co dzień. (Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
W związku z niewielkim zainteresowaniem terminem 1-3 maja zapewne wtedy wybiorę się na czeski MilSim http://borderwar.cz/ wraz z kompanami z Białorusi. Jeśli ktoś jeszcze rozważa przyjazd (zwróćcie uwagę na program i dodatkowe opcje, jak na przykład desant z helikoptera - ciekawe kiedy my osiągniemy podobny poziom, może na Cieszyn 2010?), niech śle PW, może uda się dogadać.
A jeśli chodzi o terminy, to teraz sytuacja wygląda następująco:
17-19 kwietnia
1. Smoq
2. Dexter
3. Milo
4. XaZaX
24-26 kwietnia
1. Smoq
2. Dante
3. Eva
4. Rienn
5. Mcbet
6. Dexter
7. Milo
8. XaZaX
1-3 maja
1. Smoq
2. XaZaX
22-24 maja
1. Smoq
2. Dexter
3. Milo
4. XaZaX
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
- Jam jest Herakles, syn Gromowładnego Zeusa - powiedział z dumą. - I przybyłem, by odzyskać swoje dziedzictwo.
Nieznajomy uśmiechnął się i wypluł wykałaczkę. [...]
- A ja jestem Loki i gówno mnie obchodzi twoje dziedzictwo.
----------------------------------
Pyrkon '09