Komentarze wszelakie

Który Ród jest Twoim? Wybierz lub pozostań zombiakiem ;)
Kurt

Re: Komentarze wszelakie

Post autor: Kurt »

Zaraz dojechał. To takie nieładne określenie. On po prostu jest sobą, delikatny jak zawsze :D.
Karll

Post autor: Karll »

Eshu sądząc po reakcji ... Zamoyski wstrzelił się znakomicie :wink:

Z przykrością przyznaję, że ta przepakowana krew wam się na uszy i oczy rzuciła.. a nie przepraszam, zapomniałem o waszym defekcie liczenia :P
Kurt

Wstrzelił to dobre słowo :D . A może byśmy tak już z nich zeszli? Bo biednym Renegatom już jest duszno zapewne. Dajmy im spokój...powiedzmy tak do jutra, niech odetchną troszkę ;> .
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Post autor: Eshealon »

Chyba jednak nie masz racji :wink:

Na nic mi się nie rzuciło, z przykrością to stwierdzam, może dzięki temu wyleczyłbyś chociaż jeden swój kompleks. Chociaż ten mały. Najmniejszy :twisted:
Wstrzelił to dobre słowo :D . A może byśmy tak już z nich zeszli? Bo biednym Renegatom już jest duszno zapewne. Dajmy im spokój...powiedzmy tak do jutra, niech odetchną troszkę ;> .
Co, konkretne argumenty się skończyły? Poza wklejaniem piosenek z bajek? To naprawdę było na wysokim poziomie. Zaimponowaliście mi mocno. :twisted: :twisted:
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Kurt

Co, konkretne argumenty się skończyły? Poza wklejaniem piosenek z bajek? To naprawdę było na wysokim poziomie. Zaimponowaliście mi mocno. :twisted: :twisted:
Raczej mamy litość 8) . Zastanawia mnie tylko, czemu aż tyle czasu musieiśmy czekać na odpowiedź...Problem z ciętą ripostą??
Karll

Eshu ..tak to z wami jest .. czego renegat nie usłyszy to sobie dośpiewa :wink:
Awatar użytkownika
Zamoyski
Major Nocarzy
Major Nocarzy

Post autor: Zamoyski »

Eshealon pisze:
Zamoyski pisze:Esh, widać, ma akurat "te dni". Pewnie gotuje obiad w 10 garnkach i ryczy jak bóbr jak mu oczko w rajstopach pójdzie. :mrgreen:
Następny bohater. :lol: :lol: A jaki wygadany teraz ;>
Odezwał się forumowy filozof, a jak przyjdzie co do czego to tylko w ryj by walił, troll spod mostu w Kozich Bobkach. :twisted: :mrgreen:
Tata! Tata! Biją renegata!!
Kurt

Chcesz mi powiedzieć, że na Pana Domów Krwi Renegaci wybrali domorosłego ogra-myśliciela?? To teraz się już niczemu nie dziwię *załamuje ręce w geście rezygnacji*
Awatar użytkownika
Nightmer
Oprawca
Oprawca

Post autor: Nightmer »

Trauma, wynikająca z bycia nocarzami, powoduje u Was chęć dowartościowania się poprzez(nieumiejętnie, bo nieumiejętnie, ale jednak) dopiekanie nam - to idzie zrozumieć, jednak jeśli o poziom chodzi to przypomina mi to sytuację rodem z podstawówki gdzie zbiera się grupa gówniarzy żartujących sobie w niewysublimowany sposób z innej osoby-zabawni są, owszem, ale tylko we własnym mniemaniu... *ee*
Pacyfista

Mistrz złotej myśli

Zdarza mi się zachowywać jak cham i prostak. Dążę do ideału:]

"You offended me!
You have cast your shadow upon me!
SHIT!"
Awatar użytkownika
Zamoyski
Major Nocarzy
Major Nocarzy

Post autor: Zamoyski »

No popatrz, a Wy cierpliwie niesiecie ten krzyż. Słowo skargi z waszych ust, ni riposta niegodna, nie pada i nic innego niż obiektywna prawda przez nie przejść nie może. :lol: :lol: :lol: Przyganiał kocioł garnkowi! 8)
Tata! Tata! Biją renegata!!
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Kurt pisze: Raczej mamy litość 8) . Zastanawia mnie tylko, czemu aż tyle czasu musieiśmy czekać na odpowiedź...Problem z ciętą ripostą??
Czekaj, to nie Ty się tak plułeś, że Renegatów to trzeba bez litości?
Skąd ta nagła zmiana frontu? :twisted:
Eshu ..tak to z wami jest .. czego renegat nie usłyszy to sobie dośpiewa :wink:
Czego Nocarz nie wie to mu Ultor powie.
Odezwał się forumowy filozof, a jak przyjdzie co do czego to tylko w ryj by walił, troll spod mostu w Kozich Bobkach. :twisted: :mrgreen:
Odezwał się wojownik co jak przychodzi do czego to tylko filozofuje. Salonowy bohater. :twisted:

Chcesz mi powiedzieć, że na Pana Domów Krwi Renegaci wybrali domorosłego ogra-myśliciela?? To teraz się już niczemu nie dziwię *załamuje ręce w geście rezygnacji*
Widzisz ogry myśliciele? Psychiatra piętro wyżej. Zabierz ze sobą kolegów, Ty widzisz ogry, oni mają kłopoty z poczuciem własnej wartości. Jak ktoś wstępuje z własnej woli do Nocarzy to musi mieć coś nie po kolei w głowie.
No popatrz, a Wy cierpliwie niesiecie ten krzyż. Słowo skargi z waszych ust, ni riposta niegodna, nie pada i nic innego niż obiektywna prawda przez nie przejść nie może. :lol: :lol: :lol: Przyganiał kocioł garnkowi! 8)
Zamoyski, co mam na to poradzić? To jedyna szansa by się z tobą zmierzyć, chociażby przez przerzucanie się obelgami. Do innych konkurencji jest Ci nieśpieszno :twisted:
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Awatar użytkownika
Mcbet
Top secret
Top secret

Post autor: Mcbet »

Karll pisze:Eshu ..tak to z wami jest .. czego renegat nie usłyszy to sobie dośpiewa :wink:

Hmmm Karlll chcialem lekko przypomniec ze ostatnio to nocarze tez sobie dospiewywali niektore rzeczy... I pamietajcie ze jest to trwalone baaaa powiem wiecej nawet nawet im sie podobalo i ciekawe co by was lordzik powiedzial jak by sie dowiedzial o wspolnej imprezie..... ;) I nie wylgacie sie ze to byla chec zinwigilowania srodowiska.....
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Kurt

jednak jeśli o poziom chodzi to przypomina mi to sytuację rodem z podstawówki gdzie zbiera się grupa gówniarzy żartujących sobie w niewysublimowany sposób z innej osoby-zabawni są, owszem, ale tylko we własnym mniemaniu...
No nareszcie!!! Ktoś kto rozumie co my musimy znosić, kiedy schodzimy do Waszego poziomu prowadzenia dyskusji *h* .
Czekaj, to nie Ty się tak plułeś, że Renegatów to trzeba bez litości?
Nie przypominam sobie...

Eshu a jeśli chodzi o ogra - myśliciela, to była paralela. Wyjaśniam od razu, żebyś nie musiał zbyt długo szukać w słowniku :P : zestawienie, porównanie cech podobnych, analogicznych :twisted: .
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Kategorycznie sobie nie życzę używania tak skomplikowanych słów w kontaktach ze mną.
Myślisz że jak wiesz co to paralela to lepszy jesteś :twisted: Figa 8)
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Karll

Mcbet pisze:
Karll pisze:Eshu ..tak to z wami jest .. czego renegat nie usłyszy to sobie dośpiewa :wink:

Hmmm Karlll chcialem lekko przypomniec ze ostatnio to nocarze tez sobie dospiewywali niektore rzeczy... I pamietajcie ze jest to trwalone baaaa powiem wiecej nawet nawet im sie podobalo i ciekawe co by was lordzik powiedzial jak by sie dowiedzial o wspolnej imprezie..... ;) I nie wylgacie sie ze to byla chec zinwigilowania srodowiska.....
:roll: ..nic sobie takiego nie przypominam.. to na pewno fotomontaż i renegacka propaganda :wink:

Już widzę, jak Ultor uwierzy w grającego na gitarze porucznika z inanitą .. no i te nocarsko renegacki chórek pod wezwaniem ''Św'' Ukrytego :twisted:
ODPOWIEDZ