Komentarze wszelakie
- Magnus
- Generał Renegatów
Re: Komentarze wszelakie
Kondotier? Esh, czy ten Nocnik obraził Generała naszego, czy mi się wydaje? 

TKM!
Ehh offtopy się szerzą...
Co poradzić. Możemy się pościerać trochę na słowa, ale to chyba na innym temacie...
Btw - w odróżnieniu od pomrocznych pseudonajemników rangi po tej właściwej stronie mają realne przełożenie. Nocarscy wojownicy są wybierani, a z tego co mi wiadomo renegaccy wojownicy zbierani są z ulicy... wątpię żeby przetrwali chociaż unitarkę choćby w bazie łącznościowej w Białobrzegach
:P:P
Z mojej strony koniec offtopu
Co poradzić. Możemy się pościerać trochę na słowa, ale to chyba na innym temacie...
Btw - w odróżnieniu od pomrocznych pseudonajemników rangi po tej właściwej stronie mają realne przełożenie. Nocarscy wojownicy są wybierani, a z tego co mi wiadomo renegaccy wojownicy zbierani są z ulicy... wątpię żeby przetrwali chociaż unitarkę choćby w bazie łącznościowej w Białobrzegach

Z mojej strony koniec offtopu
Fight or die
- Magnus
- Generał Renegatów
Tak. Ten zdecydowanie obraził Generała. Eshu? eMsi? Może mały wypadzik późną nocą na małe polowanie?nephandus pisze:pomrocznych pseudonajemników

TKM!
To się nazywa planowanie akcji. Przy całej zgrai wrogów.Magnus pisze:Tak. Ten zdecydowanie obraził Generała. Eshu? eMsi? Może mały wypadzik późną nocą na małe polowanie?nephandus pisze:pomrocznych pseudonajemników
No to, chłopaki, mamy dzisiaj bal, trzeba powystrzelać paru narwańców, bo coś niespokojni są

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Widzimy się w Empiku droga pani PułkownikAnnikki pisze: No to, chłopaki, mamy dzisiaj bal, trzeba powystrzelać paru narwańców, bo coś niespokojni są

A ja nadal mam nagrania z pociagu..

God grant me the serenity to accept the things I can not shoot,
The courage to shoot the things I can,
and the wisdom to hide the bodies.
Bądź erotomanem i bądź z tego dumny. / By Acry
Tak sądzisz??? ;> Zaiste, sporo o nas wiesz...nephandus pisze: wątpię żeby przetrwali chociaż unitarkę choćby w bazie łącznościowej w Białobrzegach:P:P

Następnym razem zanim strzelisz takiego babola dowiedz się troszkę. Choćby od swoich kumpli z rodu....
Cedo Nulli
W Empiku to ponieśliście klęskę na wszystkich frontachWidzimy się w Empiku droga pani Pułkownik![]()

Ja tam z wielkiego instynktu samozachowawczego nie słynę, wręcz przeciwnie powiedziałbym, ale tak czy inaczej, w gronie naszych użytkowników radziłbym pomijać kwestie "przeszkolenia wojskowego". Bo to na tym forum dość grząski temat i można się naciąć. Już nawet nie chodzi o to czy się to przeżyje czy nie, ot tak, po prostu potem głupio może być.. 
Porażkę to ponieśliście Wy - w KFC - zadzierając z własnym dowódcą..
Btw - pozdrowienia dla Pana Pułkownika Pyzy

A masz może jakieś argumenty?W Empiku to ponieśliście klęskę na wszystkich frontach.
Porażkę to ponieśliście Wy - w KFC - zadzierając z własnym dowódcą..
Btw - pozdrowienia dla Pana Pułkownika Pyzy

Nie będę wam przypominał akcj ,,Nocarze narozrabiali a Renegatów powiesili''
Co do pytań o argumenty niech najlepiej się Ukryty wypowie
a w ramach dnia dobroci dla nieboskich stworzonek dostaniecie od nas po zegarku, aby waszą punktualność podnieść
( i tak upadł mit o wojskowo -renegackim drylu
)

Co do pytań o argumenty niech najlepiej się Ukryty wypowie

a w ramach dnia dobroci dla nieboskich stworzonek dostaniecie od nas po zegarku, aby waszą punktualność podnieść

Ostatnio zmieniony 14 mar 2009, o 00:54 przez Karll, łącznie zmieniany 2 razy.
To sami nie wiecie??!!A masz może jakieś argumenty?

To chyba byliśmy w innych KFC...My z naszą Panią Pułkownik dogadujemy się bezproblemowoPorażkę to ponieśliście Wy - w KFC - zadzierając z własnym dowódcą..

A czy będzie to zegarek na pas?Karll pisze: w ramach dnia dobroci dla nieboskich stworzonek dostaniecie od nas po zegarku

Dobra, mam dziwnie dobry humor - pewnie skutek niewyspania i sernika z ananasem - więc nie będę się dziś wdawał z wami w dyskusje

Jak już coś to na pas cnoty__Raven__ pisze:A czy będzie to zegarek na pas?Karll pisze: w ramach dnia dobroci dla nieboskich stworzonek dostaniecie od nas po zegarku![]()