W szczególności, zaprawdę w szczególności Witamy Nową Winorośl .
Czuj się jak w domu, nie przejmuj się kłótniami tych wariatów. *Machnął kiścią winogron na Renegatów i Nocników* Z bankierami, żywieniowcami i naukowcami da się żyć. Ogólnie baw się dobrze, i witamy po rozrywkowej stronie Nocy
Manewry IV - Wodny Świat
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Prosze nawet winorośle wiedzą, że nocniki to nocniki!!!
Psi c%#j i Last True Rebellious
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
Lepiej być Wariatem niż nocnikiem, ale dziękujemy drogiej naszej Winorośli za patrzenie na wszystko bez przywiazania do żadnej ze stron... ;P
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień. (Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically. (Ray w "Generation Kill")
O ja Cię pierdykam..Dzisiaj po raz kolejny udowodniłem,żem jest Winorośl z krwi i kości..Żeśmy się we 3 zerwali z lekcji i kupiliśmy sobie wujową wiśniówkę 0.5l i rum 0.5l (dla piratów!! ).Z tego wszystkiego ja wypiłem większość,bo reszta już wymiotowała po parę razy..I..I oglądaliśmy Dirty Sancheza (gorsze od Jackassa..A na opakowaniu jest napisane "Makes Jackass looks like Teletubbies")..I..I łeb mnie napieprzaa..I zaraz zwymiotujęę..Blech..Wiśniówka była ohydna..Za to rum zacny Idę spać..Dobranoc..
ja bym się nocników na waszym miejscu nowi nie obawiał... bo krowa co dużo muczy....
D."