Komentarze wszelakie
-
- Krwiopijca
Re: Komentarze wszelakie
kiedy pytaliśmy ludzi o drogę ? oj tam chyba nocarzynki po prostu nie mogą się pogodzić z przegraną :>
Odnalazłeś niewidzialny podpis, order z kartofla przyjdzie pocztą.
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Wiesz doskonale, że jak siódemka napotyka nagle naprzeciw siebie czternastkę, to wjeście z marszu ma znaczenie dla tych pierwszych. Poza tym mam wrażenie, że zobaczyliśmy się w miarę równocześnie 
Na następnych manewrach siły będą, mam nadzieję, wyrównane i zetrzemy się jak równy z równym.
Cóż, Eleanor tak twierdziła

Na następnych manewrach siły będą, mam nadzieję, wyrównane i zetrzemy się jak równy z równym.
Cóż, Eleanor tak twierdziła

Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- Adam G
- Pretorianin
Dobra już cicho:P Nie ma co gdybać, co by było gdyby pogoda nas nie pokonała
Ja się cieszę z tego, że nie zdechłem od razu jak moje g36 padło... pobiłem szczyt zręczności bo wystrzelałem glocka i jakimś cudem pod ostrzałem udało mi sie 2x załadować maga kulkami xD

Ja się cieszę z tego, że nie zdechłem od razu jak moje g36 padło... pobiłem szczyt zręczności bo wystrzelałem glocka i jakimś cudem pod ostrzałem udało mi sie 2x załadować maga kulkami xD
- Mysz258
- Nimfa
- Kontakt:
Falk, trzeba im przyznać, że mieli cholerne szczęście, doprawdy cholerne... chyba na cheatach jechali. Inaczej nie da się wytłumaczyć tego, że zgubili się zaraz na początku unikając w ten sposób samozajebistej zasadzki, tego że potem przy mostku nikt od nich nie zginął, tego że Karll po friendfire nie mógł osłaniać boku i Magnus zaszedł nas na górce.
Mieliście szczęście po stokroć
.
Wasqu, Raven - nie kozakujcie tak... Emsi miał telefon "Chyba się zgubiliśmy... Jesteśmy koło dwóch metalowych szlabanów i nie wiemy co jest". Więc się zgubiliście i nie wiedzieliście, co jest grane
. Nie bądźcie teraz takie kozaki, drogie panie.
Mieliście szczęście po stokroć

Wasqu, Raven - nie kozakujcie tak... Emsi miał telefon "Chyba się zgubiliśmy... Jesteśmy koło dwóch metalowych szlabanów i nie wiemy co jest". Więc się zgubiliście i nie wiedzieliście, co jest grane

Manewry IV - Wodny Świat
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
-
- Krwiopijca
czekaj czekaj a co słyszałem pod wiatą , liczy się jakość , a nie ilość ^,^
a pozatym czy ktoś mówi że się nie zgubiliśmy ? ja tylko stwierdziłem , że nie pytaliśmy napotkanych ludzi o drogę ^^
a pozatym czy ktoś mówi że się nie zgubiliśmy ? ja tylko stwierdziłem , że nie pytaliśmy napotkanych ludzi o drogę ^^
- Mysz258
- Nimfa
- Kontakt:
Wasqu, a kogo przepraszam mieliście pytać o drogę o_O? Chcesz mi powiedzieć, ze mijaliście kogoś w lesie?
A zresztą wydaje mi się, że Kładziesz też wam potem musiała łopatologicznie tłumaczyć jak do górki dojść, bo Renegaci nie wiedzieli
.
A zresztą wydaje mi się, że Kładziesz też wam potem musiała łopatologicznie tłumaczyć jak do górki dojść, bo Renegaci nie wiedzieli

Manewry IV - Wodny Świat
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Taki lajf Falk, taki lajf.
A o pytaniu o drogę nic nie wiem, mówiłem już że mogę się mylić, bo od czasu walki z wami byłem praktycznie cały czas kilka metrów przed resztą w ataku przy rzeczce przez którą nie przeprawiałem się jak Wasq.. bo nie!

A o pytaniu o drogę nic nie wiem, mówiłem już że mogę się mylić, bo od czasu walki z wami byłem praktycznie cały czas kilka metrów przed resztą w ataku przy rzeczce przez którą nie przeprawiałem się jak Wasq.. bo nie!

God grant me the serenity to accept the things I can not shoot,
The courage to shoot the things I can,
and the wisdom to hide the bodies.
Bądź erotomanem i bądź z tego dumny. / By Acry
The courage to shoot the things I can,
and the wisdom to hide the bodies.
Bądź erotomanem i bądź z tego dumny. / By Acry
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Eleanor mówiła mi, że jak na nią wpadliście, pytaliście się, gdzie jesteście i dokąd macie iść 
OK, proponuję kontynuować manewrową napinkę gdzie indziej.

OK, proponuję kontynuować manewrową napinkę gdzie indziej.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
-
- Krwiopijca
qrde noo poczułem w sobie żyłkę rosyjskiego desantowca i ruszyłem na hurra i teraz będą mi to wypominać ^^
a tak pozatym Myszu nie jesteś zbyt bojowy jak na winorośl ? :>
a tak pozatym Myszu nie jesteś zbyt bojowy jak na winorośl ? :>
- Qadesh
- Główny logistyk
no i nikt nie pisze kursywą. znaczy nie ma podziału na rolę i ciebie.Ghash pisze:Znaczy sie jak specjalnie moje wypowiedzi daje kursywą, zaznaczając, że jest to mówione z perpektywy mojej postaci, bo traktuje to jako formę RPG. Tylko te pisane normalnie są komentarzami mojej skromnej osoby.
Zdążyłam zauważyć, że gdzie tylko się da jedni wrzucają innym i jest generalnie wesoło
jesteś renegatem wraz ze wszystkimi tego konsekwencjami, czy tego chcesz czy nie.
z jednej strony - napadają na ciebie nocarze, ale z drugiej - kto podskoczy Vorevolowi?

zatem żadnych kursyw, co najwyżej emotki.
a jak ktoś za bardzo pojedzie, to obsztorcuj na PW, zgłoś jego dowódcy, albo zapłacz do modów.
WELCOME.
- Mysz258
- Nimfa
- Kontakt:
Wasqu, a czy nie zauważyłeś, że ja byłem w grupie Watykańskich
?
Falk ma rację, przenieśmy się.

Falk ma rację, przenieśmy się.
Manewry IV - Wodny Świat
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
- Qadesh
- Główny logistyk
mnie pytał. dowódca oddziału renegatów.Wasqu pisze:kiedy pytaliśmy ludzi o drogę ? oj tam chyba nocarzynki po prostu nie mogą się pogodzić z przegraną :>

palcem pokazywałam, gdzie watykańscy się okopali.

Wasqu, a pochwalisz się jaki sposób to osiągnęliście?
Polecam lekturę obowiązujących w tej kwestii regulacji prawnych

Polecam lekturę obowiązujących w tej kwestii regulacji prawnych

-
- Krwiopijca
co osiągneliśmy ? :> sorki ale jeszcze mam mózg mode off więc proszę pisać szczegółowo 

- Magnus
- Generał Renegatów
Kto. Pytam się kto dzwonił do McBeta.Mysz258 pisze:Emsi miał telefon "Chyba się zgubiliśmy... Jesteśmy koło dwóch metalowych szlabanów i nie wiemy co jest".

- NIE pytaliśmy się nikogo z cywili o drogę
- koniec końców doszliśmy do celu
- mapa nie była dokładna, satelity google robią zdjęcia terenu co kilka lat, nie uwzględniając dróżek i innych przejść
- NASI ludzie zajmujący się mapą wg. mnie świetnie sobie poradzili, bo weszliśmy na dobrą drogę
- 7 na 14 ? A Wy myślicie, że to nie było do wygrania? Grubo się mylicie. Trzeba było zastosować jakąś taktykę (zajście od boku/tyłu 1 czy 2 nocarzy? osłona ogniowa?), a nie każdy chował się za drzewem i strzelał albo wycofywał się. Wg. mnie - nie przemyśleliście tego. I nie narzekajcie, że z marszu. My tego marszu mieliśmy w xuj dużo.
- Wypominacie, że się zgubiliśmy bo uniknęliśmy zasadzki? I to jest MINUS? Co byście gadali, gdybyśmy w tą zasadzkę wpadli? Bo wątpie, żebyście nas wszystkich wybili. Ojej, biedne nocarzynki, rozgniecione jak muchy na ścianie.
Q - tak, pytał. Wyciągał informacje.
Karl - wiem, do czego pijesz. Wydawało mi się, że już to sobie wyjaśniliśmy? Z prawnego ASG punktu widzenia to nie było w porządku. Z punktu widzenia taktycznego (nie ASG) - jak najbardziej. Ale nie chcę już wracać do tego tematu i proszę, aby i inni do tego nie wracali. Wszystko zostało wyjaśnione ze stronami zainteresowanymi.
TKM!