To co mamy, planujemy mieć lub o czym marzymy... Czyli ASG
Re: To co mamy, planujemy mieć lub o czym marzymy... Czyli ASG
Zgadzam sie z Eshem dla ludzi mojego nikczemnego wzrosu kalach jest za duzy ( wiem ze to pewnie moje subiektywne zdanie i ze znajda sie obroncy tej klamki natomiast jak ja dla mnie jest on zdecydowanie za wielki i nie poreczny. ) Jak rozmyslaem kupno czegos ze stajni AK to mocno zastanawialem sie nad AK Beta Spectnaz natomiast to nie stety nie w tej klasie cenowej (chyba)
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Witam,
Chciałbym zasięgnąć opinii nocarsko-rengackiego środowiska w sprawie dwóch modeli mp5.
Chodzi mi o ICS i CA. Które uważacie za lepszy, ktoś miał styczność..? Na wmasg jest trochę o tym, ale zazwyczaj są to stare posty, które odnoszą się do poprzednich wersji tych replik.
Podaję linki do obu modeli :
http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=559 - CA.
http://www.madonion.eu/MP5_SD5_p19.html - ICS.
Chciałbym zasięgnąć opinii nocarsko-rengackiego środowiska w sprawie dwóch modeli mp5.
Chodzi mi o ICS i CA. Które uważacie za lepszy, ktoś miał styczność..? Na wmasg jest trochę o tym, ale zazwyczaj są to stare posty, które odnoszą się do poprzednich wersji tych replik.
Podaję linki do obu modeli :
http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=559 - CA.
http://www.madonion.eu/MP5_SD5_p19.html - ICS.
Summum ius, summa iniuria.
Daj mi szkockiej, umieram z głodu.
Niestety tylko 164 cm, ale jeszcze wyrosne. Ma ktoś jakies dokładniejsze opinie, spostrzeżenia na temat G36?Eshealon pisze:podstawowe pytanie atlen, ile masz wzrostu? Poniżej 175 cm nie polecam kałasza, dużo bardziej będziesz zadowolony z tego G36.
Środa, powiem tak.
MOIM ZDANIEM:
Jeśli Mp5 to tylko CA w wersji A3 z zintegrowaną latarką taktyczną:
http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=804
Mam, używam, ostatnio stuningowałem, dodałem replikę holo eotecha 552 i jestem w tym sprzęcie zakochany.
Uczestnicy manewrów doskonale wiedzą jak to ładnie pracowało przed tuningiem. A teraz...
(Dante, nie słuchaj
)
SD zwyczajnie mi się nie podoba. Niezbyt trzyma się konwencji no i brak wsuwanej kolby dla mnie dyskwalifikuje rodzinkę SD.
Ale to WYŁĄCZNIE MOJE ZDANIE I MOJE ODCZUCIA.
MOIM ZDANIEM:
Jeśli Mp5 to tylko CA w wersji A3 z zintegrowaną latarką taktyczną:
http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=804
Mam, używam, ostatnio stuningowałem, dodałem replikę holo eotecha 552 i jestem w tym sprzęcie zakochany.
Uczestnicy manewrów doskonale wiedzą jak to ładnie pracowało przed tuningiem. A teraz...

(Dante, nie słuchaj

SD zwyczajnie mi się nie podoba. Niezbyt trzyma się konwencji no i brak wsuwanej kolby dla mnie dyskwalifikuje rodzinkę SD.
Ale to WYŁĄCZNIE MOJE ZDANIE I MOJE ODCZUCIA.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- Adam G
- Pretorianin
Mam je długi czas i bardzo sobie chwalę, mimo że nie zaglądałem w bebechy i jest trochę zdezelowane:D Najlepiej by było jakbyś pojawił się na jakiejś forumowej strzelance albo spotkaniu i obadał nasze replikiAtlen pisze:Niestety tylko 164 cm, ale jeszcze wyrosne. Ma ktoś jakies dokładniejsze opinie, spostrzeżenia na temat G36?Eshealon pisze:podstawowe pytanie atlen, ile masz wzrostu? Poniżej 175 cm nie polecam kałasza, dużo bardziej będziesz zadowolony z tego G36.

Też chcę Eotecha T_TX-76 pisze: Mam, używam, ostatnio stuningowałem, dodałem replikę holo eotecha 552 i jestem w tym sprzęcie zakochany.
Tak, mnie także bardziej podobają się modele z składaną kolbą.. Problemem jest tylko fakt, że wchodzi tam tylko bateria mini. Nosisz ze sobą zapasowe..? Bo z tego co widziałem, to raczej nie wytrzymują one całodziennych strzelanek.
Jeszcze co do tej składanej kolby, nie ma żadnych luzów, zacięć..?
Miałeś jakieś problemy z magazynkami, czy z gearboxem..?
I co wymieniałeś..? Napisz coś więcej, jeśli możesz.
Jeszcze co do tej składanej kolby, nie ma żadnych luzów, zacięć..?
Miałeś jakieś problemy z magazynkami, czy z gearboxem..?
I co wymieniałeś..? Napisz coś więcej, jeśli możesz.

Problemów nie miałem żadnych. Ładowałem baterie, wsypywałem kulki i siałem
Oooo Adam G kiedyś przyjął "na klatę" całą zawartość mojego magazynka
to ma odniesienie jak to działa
Na całodzienna strzelanke starczały mi dwa intelecty mini.
No ale apetyt rosnie w miare jedzenia i....
Tuning w ASG Shopie. Maksymalny level. Wiekszosć bebechów to teraz systema. Nawet silnik.

Oooo Adam G kiedyś przyjął "na klatę" całą zawartość mojego magazynka

Na całodzienna strzelanke starczały mi dwa intelecty mini.
No ale apetyt rosnie w miare jedzenia i....
Tuning w ASG Shopie. Maksymalny level. Wiekszosć bebechów to teraz systema. Nawet silnik.
Mówisz o tym tuningu do 500 fps..? Nieźle.
Dzięki za opinię.. Choć to latanie z zapasowymi bateriami, jakoś mi się średnio uśmiecha..
A o ICS'ie coś słyszałeś..?
Ja myślałem właśnie o CA z pierwszym poziomem tuningu, bo tylko na to mam kasę, po za tym okres gwarancyjny nie ulega gwarancji.
Mam jeszcze jedno pytanie..
Używał ktoś baterii typu Li-poly..?
np. http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2758

Dzięki za opinię.. Choć to latanie z zapasowymi bateriami, jakoś mi się średnio uśmiecha..

A o ICS'ie coś słyszałeś..?
Ja myślałem właśnie o CA z pierwszym poziomem tuningu, bo tylko na to mam kasę, po za tym okres gwarancyjny nie ulega gwarancji.
Mam jeszcze jedno pytanie..
Używał ktoś baterii typu Li-poly..?
np. http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2758
Widzisz, MP5 w wersji A3 nie da rady wypluć 500 fps ze wzgledu na krótką lufę.
Po tuningu moja na chronometrze najwyższy pik pokazała z wartością 450 fps. A tak średnio idzie 440. Ostatnio miałem chronometr (speeder) w ręku. Co ciekawe na początku zaraz po tuningu srednia była 420 FPS. Ale coś sie giwera rozstrzelała
Teraz mam polimerową baterię. Bardzo fajna, długo trzyma.
Jeśli już musisz mieć ten tłumik to weź wersję SD z kolbą od A3. Wtedy masz dwie zalety. Dłuższą lufę ( większe osiągi) i komfort wsuwanej kolby.
Tu po prawej masz klienta z takim sprzętem. A ten po lewej ma A3 tylko, że bez latarki taktycznej w gripie i.... jkos bez latarki ta A3 brzydko wygląda

Po tuningu moja na chronometrze najwyższy pik pokazała z wartością 450 fps. A tak średnio idzie 440. Ostatnio miałem chronometr (speeder) w ręku. Co ciekawe na początku zaraz po tuningu srednia była 420 FPS. Ale coś sie giwera rozstrzelała

Teraz mam polimerową baterię. Bardzo fajna, długo trzyma.
Jeśli już musisz mieć ten tłumik to weź wersję SD z kolbą od A3. Wtedy masz dwie zalety. Dłuższą lufę ( większe osiągi) i komfort wsuwanej kolby.
Tu po prawej masz klienta z takim sprzętem. A ten po lewej ma A3 tylko, że bez latarki taktycznej w gripie i.... jkos bez latarki ta A3 brzydko wygląda

- Adam G
- Pretorianin
Tiaaa... a ja chciałem tylko oznajmić, że moja rundka dookoła budynku zakończyła się totalną anihilacją wroga... no cóż.. musiałem przeczekać kanonadę Iksa xDX-76 pisze:Problemów nie miałem żadnych. Ładowałem baterie, wsypywałem kulki i siałem![]()
Oooo Adam G kiedyś przyjął "na klatę" całą zawartość mojego magazynkato ma odniesienie jak to działa
![]()
![]()
![]()
Wiesz co? W zasadzie po Wodnym Świecie, to ja się ostro zastanawiam nad pójściem na strzelankę z tylko jedną baterią xDWednesday pisze:Mówisz o tym tuningu do 500 fps..? Nieźle.![]()
Dzięki za opinię.. Choć to latanie z zapasowymi bateriami, jakoś mi się średnio uśmiecha..![]()
Dzięki wielkie. 

X-76.
Ja nismialo chcialem zauwazyc ze mp5sd6 MA WLASNIE SKALDANA KOLBE ....
Co do konwencji ... no cz okladka pierwszego tomu ...
I zdjecia ktore sam mi podeslales.
A twoja mp5 wyglada zalosnie
,ale zaj..scie trzyma sie w reku .
Dante
Ja nismialo chcialem zauwazyc ze mp5sd6 MA WLASNIE SKALDANA KOLBE ....
Co do konwencji ... no cz okladka pierwszego tomu ...
I zdjecia ktore sam mi podeslales.
A twoja mp5 wyglada zalosnie

Dante
"młodzieńcze ! ciesz sie w młodości swojej " -platoon /Eklezjastes
747170
747170
A ja niesmiało chciałem zauważyc, że o tym Środzie napisałem
Mnie raczej chodziło o wsuwaną czyli MP5SD3

Edit:X-76 pisze:Jeśli już musisz mieć ten tłumik to weź wersję SD z kolbą od A3. Wtedy masz dwie zalety. Dłuższą lufę ( większe osiągi) i komfort wsuwanej kolby.
Mnie raczej chodziło o wsuwaną czyli MP5SD3
SD6 to jest wlasnie wsuwana kolba ....
I nie jest od A3 -A3 ma od SD
Dante
Masz moje PJ?
I nie jest od A3 -A3 ma od SD

Dante
Masz moje PJ?
"młodzieńcze ! ciesz sie w młodości swojej " -platoon /Eklezjastes
747170
747170