Komentarze wszelakie
- Salligia
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Re: Komentarze wszelakie
Za dużo pytań dziecię drogie. Stanowczo za dużo. Nie powinieneś na nie znać odpowiedzi, bo po cóż... Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A piekło w tym przypadku to ty i ja w jednym pokoju i tylko jeden sztylet. A wierzaj mi, że zawsze wychodzę zwycięsko z takich zabaw. Bo sztylet jest u mnie w dłoni. *uśmiecha się przyjacielsko* No ale co ja cię będę straszyć? 

Gdzie miód tam i bzykanie...
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła - lecz ostatni stopień do nieba. Ciekawość, pęd do wiedzy oraz poznawcze zapędy jak i skrupulatność w studiowaniu to cechy pożądane w karierze naukowca. Pytania - retoryczne - chwilowo wiedza ta mi niepotrzebna. Dziecię - każdy jest czyimś - z pewnością nie jesteś mi matką Pani... Sztylety - nie straszne *Classified* Strach. Cóż to? Zresztą nie miejsce to na takie dywagacje chętnie kiedyś dokończę tę rozmowę w spokojniejszych okolicznościach i przy mniejszej liczbie uszu. <tu z miną kota który właśnie odkrył coś ciekawego odwraca się i udaje w kierunku labu>
- Salligia
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
*Uśmiechnęła się pod nosem i zmrużyła oczy. Cichy mruk, ledwo słyszalny wydała* Mmmm.... Zaczyna być ciekawie *powiedziała cicho do siebie* Tylko głupcy nie znają strachu i nie uznają jego istnienia... A nie wyglądasz a głupca koteczku.
A czy mógłbyś "czarny bracie" powstrzymać się czasem od komentarzy na temat o którym tak "dużo" podobno wiesz? Byłbym wdzięczny, bo żart zbyt często powtarzany z czasem naprawdę przestaje być śmieszny.Karll pisze:O Ravenie wiele
God grant me the serenity to accept the things I can not shoot,
The courage to shoot the things I can,
and the wisdom to hide the bodies.
Bądź erotomanem i bądź z tego dumny. / By Acry
- ikari
- Uczeń
- Kontakt:
Zgadza się, tylko głupcy nie znają strachu, gdyż wynika on z wrodzonej zdolności oceny sytuacji.
Istnieje zresztą taki klinicznie rozumiany brak strachu. Taka osoba może być zarówno wielkim bohaterem, jak i seryjnym mordercą (bo zabicie człowieka znaczy dla niej tyle samo lub mniej, co złapanie komara).
A co do ciekawostek o obecnych... najciekawszego zapewne i tak trzeba dowiadywać się samemu, u źródła... ; )
Istnieje zresztą taki klinicznie rozumiany brak strachu. Taka osoba może być zarówno wielkim bohaterem, jak i seryjnym mordercą (bo zabicie człowieka znaczy dla niej tyle samo lub mniej, co złapanie komara).
A co do ciekawostek o obecnych... najciekawszego zapewne i tak trzeba dowiadywać się samemu, u źródła... ; )
Odłożyła słuchawkę. Już nie zadzwoni, pomyślałem. Najlepsza z kobiet, jakie w życiu spotkałem, a ja przejebałem sprawę. Zasługuję na klęskę, zasługuję na samotną śmierć w domu wariatów.
— Charles Bukowski
zupa.
— Charles Bukowski
zupa.
Bywam głupcem - zwłaszcza ostatnimi czasy albo jak kto woli Kocurem kamikaze... A tak Ukrytym, a prawdą bardzo do mnie trafiła sygnaturka Rienn. "Koteczek" <parska po kociemu> Pani odmładzanie mnie bywa miłe - jednakowoż przy moich gabarytach zwyczajowo jest się już Kocurem <tu uśmiecha się kącikiem ust> Z moim nastawieniem i podejściem do życia też, jakoś nie daję się omamić kłębkami wełny, wolę wyciągnąć się przed kominkiem i pokontemplować życie patrząc w ogień.Salligia pisze:*Uśmiechnęła się pod nosem i zmrużyła oczy. Cichy mruk, ledwo słyszalny wydała* Mmmm.... Zaczyna być ciekawie *powiedziała cicho do siebie* Tylko głupcy nie znają strachu i nie uznają jego istnienia... A nie wyglądasz a głupca koteczku.
- Salligia
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Rzucę ci myszkę byś miał co łapka trącać i czyje życie kontemplować leżąc przy kominku.*zaśmiała się* A Koteczek nie od wieku czy gabarytów. Dla mnie jesteś kociątkiem, z którego przy braku ostrożności zostać może li jeno kłębek wełny, kłaczek.

Oj wiem, wiem... Właśnie się dowiaduję kroczek po kroczku. A obrazu dopełnią spotkania.ikari pisze: co do ciekawostek o obecnych... najciekawszego zapewne i tak trzeba dowiadywać się samemu, u źródła... ; )

Raven ja wiedziałem, że wysoka samoocena renegatów to tylko pic na wodę, ale nie wiedziałem, że aż taki. Lecz skoro już o tym mowa, mój drogi, traktujący się przedmiotowo renegacki towarzyszu, powinieneś wiedzieć, że czarny bart wie wszystko. Po za tym, jakbym śmiał twoją skromną personę pominąć, jeszcze byś się za bardzo zaniedbany poczuł i o swej czarnej rodzinie zapomniał.__Raven__ pisze:A czy mógłbyś "czarny bracie" powstrzymać się czasem od komentarzy na temat o którym tak "dużo" podobno wiesz? Byłbym wdzięczny, bo żart zbyt często powtarzany z czasem naprawdę przestaje być śmieszny.Karll pisze:O Ravenie wiele
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Dobra, a teraz chodźmy wszyscy do piaskownicy i sobie zróbmy ustawkę na grabki i łopatkę 

Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Ok, ja biorę grabki - niezapomniana broń ze "Wściekłych Pięści Węża"Falk von Breslau pisze:Dobra, a teraz chodźmy wszyscy do piaskownicy i sobie zróbmy ustawkę na grabki i łopatkę

Proszę, nie zaczynajmy tego.. znowuKarll pisze: Raven ja wiedziałem, że wysoka samoocena renegatów to tylko pic na wodę

A to nie było przypadkiem że.. Wielki Brat?Karll pisze: że czarny bart wie wszystko.

Och, dziękuję Ci wierny Nocarski druhu za pamiętanie o moich potrzebachKarll pisze: Po za tym, jakbym śmiał twoją skromną personę pominąć, jeszcze byś się za bardzo zaniedbany poczuł i o swej czarnej rodzinie zapomniał.

Pax, pax wampiry, to wszak tylko zwykła część zwykłej potyczki słownej jakich wiele..
A Wy tu od razu chcecie na broń sieczną ustawiać się w piaskownicach.. to takie.. Nocarskie

God grant me the serenity to accept the things I can not shoot,
- Czosnek
- Krwiopijca
__Raven__ pisze: A Wy tu od razu chcecie na broń sieczną ustawiać się w piaskownicach.. to takie.. Nocarskie

Ach, Nocniczki Kochane...
Pójdźmy wszyscy do kuwetki...
Mi wystarczy piasek.
Czosnka
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Chyba w oczy...
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Czuję się niedoceniony ;D. Kłaczek... no to zostanie mi jeszcze 7.Salligia pisze:Rzucę ci myszkę byś miał co łapka trącać i czyje życie kontemplować leżąc przy kominku.*zaśmiała się* A Koteczek nie od wieku czy gabarytów. Dla mnie jesteś kociątkiem, z którego przy braku ostrożności zostać może li jeno kłębek wełny, kłaczek.
:
- Czosnek
- Krwiopijca
Chciałbyś...Falk von Breslau pisze:Chyba w oczy...

Piasek potrzebny jest do tego żeby się na nim wygodnie ułożyć, w odpowiedniej pozie i w odpowiedznim celu. Pazurki należy uprzednio przygotować w gabinecie piękności.
Bawimy się?
Czosnka