Nie rozumiem też powodu Twojej rejestracji na forum. Ja, tak jak Q, z pewnością nie wchodził bym na forum autora książki którą uważam za beznadziejną - bo po co??

Przyznaję, że w pierwszym poście wyraziłem się ciut zbyt ostro. Z drugiej strony, zachowanie Nadzieja sprawia wrażenie, że miałem rację. Wydawało mi się, że to jednorazowy troll przyleciał popyszczyć, więc załatwiłem go adekwatnie. Skoro jednak okazało się, że został na dłużej, a na dodatek odniósł wrażenie, że jestem bucem, zademonstrowałem, że bucem nie jestem, a bywamQadesh pisze:Admin wywali, jeśli będziesz zachowywał się niezgodnie z forumokietą. Na to tez trzeba zasłużyć. Na razie po prostu obraziłeś Falka, uraziłeś parę osób odzywkami z dolnej półki i wyrażasz się częściowo niezrozumiale. No i co z tego? Pozyjemy, zobaczymy
Owszem, czytamy o komandosach, co więcej oni bywają tu na forum jako zarejestrowani i niezarejestrowani.Nadziej pisze: Co do komandosów przeczytajcie jakie jest przeznaczenie tych jednostek a szkolenia ich nie znam bo chyba nie jest ogólnie dostępna ale to w końcu polska mogę się mylić.
P.S
Admin zawsze może mnie przecież wywalić
Ty, no i co z tego że to Polska?nadziej pisze:Co do komandosów przeczytajcie jakie jest przeznaczenie tych jednostek a szkolenia ich nie znam bo chyba nie jest ogólnie dostępna ale to w końcu polska mogę się mylić.
nadziej pisze: A i najważniejsze czujecie się lepsi ciągle poprawiający moją składnie interpunkcje (dobrze że korekta błędów jest) i ciągle ględzący jak to sie mnie nie da czytać na tym wspaniałym forum literackim?
Cytuję wypowiedź X-a, ale swoje słowa kieruję do Nadzieja:X-76 pisze:Owszem, czytamy o komandosach, co więcej oni bywają tu na forum jako zarejestrowani i niezarejestrowani.Nadziej pisze: Co do komandosów przeczytajcie jakie jest przeznaczenie tych jednostek a szkolenia ich nie znam bo chyba nie jest ogólnie dostępna ale to w końcu polska mogę się mylić.
P.S
Admin zawsze może mnie przecież wywalić
(...)
Rozmawiałeś kiedyś z osobami z jednostek specjalnych, służb również wszelakich, itp. ?
Wiesz od nich co by chcieli i co sądzą o merytoryce tej książki ?
Z tego co mówisz wynika, że nie.
Więc na jakiej podstawie mówisz, że wiesz co by chcieli i co sądzą ?