Nightmer pisze:Tak, próby były i nic logicznego z tego nie wyszło - zresztą dziwisz się? Jak taki Iks robi jednocześnie za matkę i ojca, lub gdy "rodzic" jest młodszy od "dziecka"
Jedna wielka PATOLOGIA, ot co
Ja bym raczej powiedział "Moda na sukces"
Death metal - bo jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy .
W tym drzewie często wychodzi, że Twój syn jest Twoim dziadkiem, a mama siostrą. I tak dalej.
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Już niektórzy próbowali. I to z rok temu, gdy było nas dużo mniej
Nie dało się.
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt