Na sam wpier wchcialem wrzucic to do nocarskiej czesci tegoz forum natomiast nie chcac lamac zasac ( tak Renegaci tez takowych przestrzegaja choc niektore jednostki staraja sie wmowic wszystkim ze jest inaczej) zdecydowalem sie wrzucic to tutaj. Mianowicie Rod Renagatow chcial by przekazac taki maly gadzecik Nocarzom wlasiciwie tak bez zadnego pretekstu. Moze, ktos z Was uzna ze jest fajny i bedzie go uzywal a moze pojdzie w najdalszy kat ostatniego pokoju bunkra. Decyzja nalezy do Was.
Ja również dziękuję Motyw mi się bardzo podoba Wczoraj się musiałam przyzwyczaić do okna, które już nie jest szare i gładkie, ale po tych paru godzinach już jest dobrze
- Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże!
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Ja to tylko "ręka Boga" podziękowania należą się MC-emu!!
Ja mu z tego miejsca dziękuje za pomysł i natchnienie do pracy!!
Psi c%#j i Last True Rebellious
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
"Com napisał, napisałem" ;P
W miarę możliwości postaram się zmienić!!
D."