Bebe jestes the bestBebe pisze:No jest taki element..... ale ona Ci go nie odda, prędzej Ci odda wszystko inne

(Jak Madzik tu wpadnie i przeczyta to mnie chyba zastrzeli)

Bebe jestes the bestBebe pisze:No jest taki element..... ale ona Ci go nie odda, prędzej Ci odda wszystko inne
Niby całkiem, całkiem... ale przecież jak Madzik dałaby nam taką informację to co by musiała napisać potem ? o.OGreysad pisze:A ja czekam na następujący donos:
"Uprzejmie donoszę, że ukończyłam pisanie "Nikogo", dziś, we wczesnych godzinach popołudniowych
Teraz redakcja, korekta, grafika, skład, druk... Na jesieni 2007 kniga powinina być w księgarniach
W kolejce czeka tomik opowiadań o Nexie, Aranei i Ultorze, Strixie, Nidorze i całej reszcie."
Kto popiera?![]()
![]()
![]()
![]()
Na stronie wydawcy. Jest jednak jeden problem. Książka jeszcze nie napisana, więc nie oddana do wydawcy. Nie masz co marzyć. Ja przynajmniej nie mam złudzeń.Zed pisze:Popieram ten pomysł z szybkim wydaniem następnego tomu. A druga sprawa może już jest coś takiego jak z renegatem (tzn. Wstęp książki.. (1 strony z chichowężem można było przeczytać już wcześniej, na jakiejś stronie internetowej...)