MANEWRY II

Czyli nasze spotkania z repliką w ręku
Awatar użytkownika
Annikki
Głowa Rodu
Głowa Rodu

Post autor: Annikki »

I bardzo dobrze poruczniku :)
Kasiek, spać nie możesz? ;> Do zobaczenia na forum po :)
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Awatar użytkownika
Qadesh
Główny logistyk
Główny logistyk

Post autor: Qadesh »

JADE.
[buachachachacha]
Awatar użytkownika
Khorne_S
Porucznik Nocarzy
Porucznik Nocarzy
Kontakt:

Post autor: Khorne_S »

Demoniczny śmiech :D
Blood for the Blood God !!
-----------------------------------------------------------
Souls in revolt on your side!
Fight Fight Fight Fight!
You are the one to decide!
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Post autor: Eshealon »

Dwa słowa. Dziękuje Wam za udział. I zapraszam na kolejne.
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Awatar użytkownika
Annikki
Głowa Rodu
Głowa Rodu

Melduję szczęśliwy powrót z manewrów:) Było genialnie... :) Dzięki wsjem, czekamy na zdjęcia i raporty... :)
No i dawno tyle i w takim tempie nie biegałam przy akompaniamencie ciągłego poganiania <wymowny wzrok w stronę bezlitosnego Dantego, który wie o co chodzi> ;););) :mrgreen:

PS: Krwiożercza karkówka rządzi! :twisted: :D
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Awatar użytkownika
Fumiko
Major Nocarzy
Major Nocarzy

Post autor: Fumiko »

Dzięki ekipo. Coś pechowo dla nas (mnie i Kota) było, ale i tak przyjedziemy przy najbliższej okazji.
Let the revels begin
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted

Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
kainita
Zaginiona w akcji

Post autor: kainita »

Ale było fajjjjniście :):):)
dziekuję wszystkim za świetną zabawę i wszystkim dzieki którym mogłam tam być i świetnie sie bawić :D
Awatar użytkownika
X-76
Top secret
Top secret

Post autor: X-76 »

Iks z telefonu kom.

Melduje odstawienie pary nocarsko-renegackiej (plus lodówka, z której resztki zawartości zapachem i dziwną macką próbowały mnie zaatakować :D ) do domu, oraz powrót do wlasnej kwatery. Niestety u siebie zastałem spalony monitor do kompa (podobno jakaś turbo burza była) więc galeria jutro dopiero.

Dzięki wszystkim za super zabawę.
A największe podziękowania dla Esh'a - organizacja pierwsza klasa.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Awatar użytkownika
Adam G
Pretorianin
Pretorianin

Post autor: Adam G »

Jestem ledwo żywy, ale cieszę się jak dziecko :D Dzięki wszystkim za super zabawę :)
Esh, jestem pełen podziwu że udało Ci się to wszystko tak sprawnie zorganizować:)

Kasiek: Dziekuję za ciepłe powitanie, fajne rozmowy i w ogóle za wszystko :D Strasznie zawstydziłem się wyróżnieniem, mam nadzieję że nie było bardzo widać :oops:

Dante: Wielkie dzięki za transport i cierpliwość w pokazywaniu co i jak należy robić :wink:

Vorevol (aka Dzika Sowa :D): Dziękuję za zrobienie z renegatów wymagających przeciwników:) A także za sprowokowanie mnie i tym samym skazanie na porażkę reszty renegatów :lol:

Chciałem też podziękować ekipie w składzie : Magnus, Nightmer, Qadesh (i Kasiek i Vorevol:)) za super noc pod gwiazdami :D

X-76 Dzięki za bycie połówką dream teamu, wspólne wiercenie i dokonywanie cudów na polu walki:D Czekam z niecierpliwością na dalszą współpracę:) Wrzucaj zdjęcia i to co najważniejsze jak najszybciej:)

Już nie wiem co pisać, słów brak na to jak bardzo jestem wszystkim wdzięczny za kawał super zabawy:)
Awatar użytkownika
Vorevol
Top secret
Top secret

Post autor: Vorevol »

Do podziękowań dołączam sie także ja.
Niestety pomimo świetnej organizacji , rewelacyjnych potyczek i cudownej atmosfery z przykrością zawiadamiam iż cel manewrów nie został osiągnięty.
Z powodu oporów natury nieznanej, pewna znana doskonale wszystkim Nocarka (oficer starszy) nie dała sie skusić na proponowany jej, przez skądinąd mniej znanego wilkołaka taniec. Tańcem tym miał być foxtrot odtańczony przez w/w parę w "glanach" a możliwe ze i w pełnym oporządzeniu. Niestety kolejny raz okazało sie ze szkolenie Nocarzy to jedynie szkolenie bojowe a próba wszczepienia im nieco ogólnie rozumianej kultury zakończyła sie fiaskiem.

Edit: Ważna lietrówka
Cedo Nulli
Awatar użytkownika
Annikki
Głowa Rodu
Głowa Rodu

Uff, odpoczęłam trochę, tak więc chciałabym napisać coś więcej niż tylko "ale było fajnie". Może nie jestem jakimś super autorytetem i znawcą jeśli chodzi o ASG, ale chciałabym napisać parę słów. Więc:

1. Przede wszystkim wyróżnienie z mojej strony ma Dante, który jest świetnym strategiem i wygrane przez Nocarzy scenariusze w dużej mierze zawdzięczamy właśnie jemu... :) Zapewne wszyscy się ze mną zgodzą.
2. Z Renegatów chciałam wyróżnić (tak tak, nie myślcie że nie umiem docenić) Vorevola i Eshealona za dobrą walkę i strategię. W moim odczuciu byli najlepsi.
3. Moim zdaniem wszyscy pozostali też spisali się w miarę możliwości sprzętowych - lepszych lub gorszych - dobrze. Nie mówię tego, żeby było słodko i miło, po prostu naprawdę tak sądzę. Uzasadnienie: samo zgranie z zespołach osiągnąć jest chyba dość trudno, a zarówno Nocarze, jak i - z usłyszanych komentarzy - Renegaci byli zadowoleni w tej dziedzinie. To dużo. Tak więc --> gratuluję i czekam na następne manewry:)

Na razie tyle. Czekam na zdanie innych w tej oraz innych kwestiach związanych z manewrami :)
M.Kozak - Nikt
Awatar użytkownika
MEDAL
--------
--------
Kontakt:

Post autor: MEDAL »

to i ja sie dopisze :)

Dziękuje wszystkim za mila niestety krotka (z powodów osobistych) zabawę dziękuje za miły klimat za cieple słowa za mile potyczki ogólnie za wsio THX !

Vorevol - jeśli kiedyś będziesz potrzebował buddy do 2jki to zgłaszam sie :)

MC - za all jak zwykle :P

Esh - taki mały wielki kombinator

X76 - za torbę pełną magicznych zabawek :P

Kasiek - za to ze jest Kasiek

kainita - za to ze fajna z ciebie dziewucha :P

Madzik - za możliwość poznania osobiście

quadesh - za mile złośliwości :P

ogólnie Renegackiemu teamowi :P za waleczność i karność :P

Jeśli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam ale nie bylo to zamierzone.

Skromnie dodam jak bym został dłużej to Nocarze mieli byście przekichane :P

aaa no wlasnie wstyd
DANTE - dziękuje ci bardzo bardzo gorąco za wszystko i ty wiesz za co :P
Ostatnio zmieniony 22 lip 2007, o 22:31 przez MEDAL, łącznie zmieniany 1 raz.
There is only one MEDAL
and he scares the living crap out of the children
"I like you, when the world is mine your death will be quick and painless."
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
Awatar użytkownika
X-76
Top secret
Top secret

Post autor: X-76 »

Dobra. Teraz ja też już po kąpieli więc i ja mogę pospamować ;)

THX'y dla:

*Kaśka - za pełne zaangażowania dowodzenie w miłej atmosferze.
*Dantego - za bycie moim strategicznym guru.
*Adama_G - za bycie bezkonkurencyjną połówką kawalerii i grupy zmotoryzowanej :D

*Całej reszty NOCARZY za wsparcie ogniowe i towarzystwo - bez Was to by nie trybiło tak rewelacyjnie.

*Esh'a - On już wie za co - nie będę się powtarzał ;)
*Vorevola - za pełne klasy bycie wrogiem a potem moim celem nr 1 ;) Bez niego manewry dużo by straciły
*Medala - za cenne wskazówki.
*Całej reszty RENEGATÓW za miłą wymianę ognia.

*Qadesh - za robienie zdjęć

*Całej reszty uczestników - byliscie zaj.. yyy fantastyczni !
Ostatnio zmieniony 22 lip 2007, o 21:22 przez X-76, łącznie zmieniany 1 raz.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Awatar użytkownika
Kasiek
Pułkownik Nocarzy
Pułkownik Nocarzy

Post autor: Kasiek »

Melduję się.

I teraz po kolei:

1. Esh... Brak słów. Coś Ty chłopie nawyprawiał? Ech...
Takiej świetnej zabawy chyba jeszcze nie było :P Dzięki, dzięki, dzięki. Wielki rispekt i szacun za to, co zrobiłeś.

2. Dante... Pierwszy strateg nocarski. Dziękuję, za... wszystko. Wiesz za co. Nie będę powtarzać po Annikki. :) Za kilka rozmów również. Dały mi do myślenia.

3. Iksik... Jak dobrze było Cię znów zobaczyć, wariacie :D Jak Ci do twarzy w czarnym i z bronią. Nawet w kąpielówkach na głowie ;) Ale tak serio, dziś (i nie tylko dziś) dokonałeś cudu.

4. Adam, no teraz to ja się zawstydziłam... Ciepłe powitanie? A jak miałam przywitać Nocarza? Jak Dante Magnusa? zaproszeniem do bagażnika? ;)
Mam nadzieję, że nie raz pogadamy jeszcze.

5. Qadesh.... świrusko... Wpadaj do Lublina, tu dużo wampirów do żywienia jest... A przy okazji można się dobrze bawić.

6. MEDAL... Ty wariacie... No i nie ma się mnie kto czepiać teraz... Ech... Dzięki za psychiczne wsparcie SamWieszKiedy. I za parę śladów po kulkach.

7. Vorevol... To się nazywało kombinowanie... I polowanie na wilka :D Wreszcie Iks dokonał cudu :D W pełnym oporządzeniu i glanach to się nazywa kaleczenie rzemiosła. Będzie wypominał teraz, no... Ale dobra... Pogadamy inaczej kiedyś. Ha!

8. Wszyscy uczestnicy manewrów

Dziękuję wam za to, że przez trzy dni mogłam się oderwać od życia, pobyć z tak świetną ekipą, robić różne fajne rzeczy, śmiać się i mocno kombinować co będzie, jeśli jednak poszli tamtędy :P Aha i za to, że wspólnie byliśmy pożywieniem dla prawdziwych krwiopijców :D:D:D Mam nadzieję, że w podobnym składzie spotkamy się na następnych manewrach. I że będzie tak samo fajnie.
Buziaki
Kasiek
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!

Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"

Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Awatar użytkownika
Mcbet
Top secret
Top secret

Post autor: Mcbet »

No wiec dotarlem i Ja do jednostki macierzystej. I jak widac nocareczki spekaly przed doprowadzniem do finalu mojego wyzwania ale coz nie doczekalem sie. Swoja droga Annikki winszuje takiego sekundanta co przez 3 dni nie potrafił wybrać sposobu rozwiazania problemu hehehehe. Chyba czyzby Kasiek miala az tak mala wyobraznie ?
Dzieki Madzik za sklejenie calego towarzystwa

Dzieki Esh za kolejne poty wlozone w przygotowanie naszej malej wojny.

Ver odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu

Oraz dziekuje wszystkim nocareczka i nocarzyka a w szczegolnosci Adamowi za rewanaz oraz Dantemu za nie oceniana pomoc przy wydawaniu okrzyku AAAAAAAłłłłłłłłłłłłłłł ;) Chlopaki byliscie swietni

IKS i tak cie kiedys dorwe....... z aparatem jak bedziesz w rynsztunku jechal w gacku

Kocie nam zostaly porachunki do wyrownania czekam z niecierpliwoscia

Medal ty juz wiesz za co a jak nie to dowiesz sie w pracy ;)

Qadesh jestes moim ulubionym oficerem prasowym to głownie dzieki tobie będą raporty zdjęciowe

I wogule bardzo ale to bardzo dziekuje za atmosfere

Pozdrawiam Mc.
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
ODPOWIEDZ